Pâine și mâine

Din cauza pandemiei cu Covid-19 copiii din satele vulnerabile expriementează pentru prima dată educația de acasă, vezi aici cum s-a transformat proiectul Pâine și Mâine în această perioadă.

Despre Pâine și mâineseparator4

null

Masa caldă la prânz

Copiii primesc, în fiecare zi, o masă caldă. Fără o alimentație corectă, un copil nu va avea capacitatea de concentrare pentru a avea rezultate școlare bune.

null

Ajutor la teme

Copiii primesc, în fiecare zi, sprijin specializat în realizarea temelor. Doar astfel vom avea certitudinea că odată întorși acasă, vor avea temele făcute iar acestea nu vor fi amânate pentru a face alte treburi gospodărești.

null

1281 copii inclusi în proiect

Cu sprijinul donatorilor individuali și a partenerilor corporate, programul Pâine și Mâine ajută, în prezent, 1281 copii care trăiesc în 23 de sate vulnerabile din România. Ținta noastră este să ajutăm 2.500 de copii din mediul rural.

null

Școala de vară pentru copii și părinți

În vacanța de vară, timp de 2 săptămâni, copiii participă la jocuri și activități de dezvoltare socio-emoțională pentru o mai bună adaptare la mediul școlar în timp ce părinții lor au învăţat noi metode de disciplinare pozitivă.

null

Pachete și cadouri pentru copii

Toți copiii au primit primit cadouri de Crăciun prin acțiunea Letters to Santa și ghete noi prin campania #mergdescult, pentru a putea parcurge drumul lung spre scoală.

null

Cum folosim donația ta

Pentru susținerea unui copil în proiect este nevoie de suma de 307 lei pe lună. 83% reprezintă costul unui prânz complet și a orelor de afterschool iar 17% acoperă costurile de administrare ale proiectului.

Copiii din Pâine și Mâineseparator4

Rezultate separator4

null

Copii hrăniți sănătos

Copiii beneficiază de necesarul de nutrienţi pentru o dezvoltare normală. Prânzul este oferit la şcoală prin intermediul unor firme de catering care garantează calitatea și siguranţa alimentelor.

null

Copii mai bine pregătiți

69,97% dintre elevii proiectului au înregistrat un progres școlar, primind calificative mai bune. Cel mai mare progres l-au înregistrat copiii care au avut calificative Suficient și Insuficient.

null

Îmbunătățirea rezultatelor școlareI

70,03% și-au îmbunătățit calificativele la Limba Româna, cu 25% mai mulți copiii față de anul școlar trecut iar la Matematică 66,67% dintre copii și-au îmbunătățit calificativele.

Modalități de Implicareseparator4

Alege câte mese dorești să le oferi copiilor din program!

Este nedrept că 1 din 2 copii din mediul rural trăiește în pragul sărăciei.
Este nedrept că abandonul școlar a depășit 18%.
Doar împreună putem schimba această realitate.

Fã cunoscut acest proiect și prietenilor tãi!

Folosește butoanele de mai jos pentru a distribui mesajul nostru!

Dă mai departe:
Spune-le prietenilor tăi!


Trimite

Mulțumim separator4

Află mai multe despre sărăcia din mediul rural separator4

Suntem membri ai:

Partenerii noştri sunt:

Donează