Despre Pâine și mâineseparator4

null

Masa caldă la prânz

Copiii primesc, în fiecare zi, o masă caldă. Fără o alimentație corectă, un copil nu va avea capacitatea de concentrare pentru a avea rezultate școlare bune.

null

Ajutor la teme

Copiii primesc, în fiecare zi, sprijin specializat în realizarea temelor. Doar astfel vom avea certitudinea că odată întorși acasă, vor avea temele făcute iar acestea nu vor fi amânate pentru a face alte treburi gospodărești.

null

1281 copii inclusi în proiect

Cu sprijinul donatorilor individuali și a partenerilor corporate, programul Pâine și Mâine ajută, în prezent, 1281 copii care trăiesc în 23 de sate vulnerabile din România. Ținta noastră este să ajutăm 2.500 de copii din mediul rural.

null

Școala de vară pentru copii și părinți

Pe parcursul celor trei luni de vacanță, săptămânal, copiii au participat la jocuri și activități de dezvoltare socio-emoțională pentru o mai bună adaptare la mediul școlar în timp ce părinții lor au învăţat noi metode de disciplinare pozitivă.

null

Pachete și cadouri pentru copii

Peste 3.000 de copii din comunități rurale sărace au primit jocuri educaționale şi rechizite datorită donației de 241.000 de euro oferită de Lidl România. Pe timpul verii, familiile primesc pachete cu alimente.

null

Cum folosim donația ta

Pentru susținerea unui copil în proiect este nevoie de suma de 270 lei pe lună. 83% reprezintă costul unui prânz complet și a orelor de afterschool iar 17% acoperă costurile de administrare ale proiectului.

Copiii din Pâine și Mâineseparator4

Rezultate separator4

null

Copii hrăniți sănătos

Din luna mai 2016 până în luna iunie 2017, au fost oferite 82976 mese calde servite și 165952 de ore de afterschool pentru copii de şcoală primară.

null

Mai mulți copii la școală

Pentru 10% dintre elevi s-a înregistrat un progres la rezultatele obţinute la română și matematică în semestrul II față de semestrul I

null

Îmbunătățirea rezultatelor școlareI

17% dintre elevii notați cu calificative Insuficient și Suficient şi-au îmbunatățit rezultatele în semestrul II față de semestrul I.

Modalități de Implicareseparator4

Alege câte mese dorești să le oferi copiilor din program!

Este nedrept că 1 din 2 copii din mediul rural trăiește în pragul sărăciei.
Este nedrept că abandonul școlar a depășit 18%.
Doar împreună putem schimba această realitate.

Fã cunoscut acest proiect și prietenilor tãi!

Folosește butoanele de mai jos pentru a distribui mesajul nostru!

Dă mai departe:
Spune-le prietenilor tăi!


Trimite

Mulțumim separator4

Află mai multe despre sărăcia din mediul rural separator4

Le mulțumim pentru susținere separator4

logo_01logo_02logo_03logo_04logo_05logo_06logo_07

Donează