Echipa World Vision România

Fundația World Vision România este condusă de o echipă de profesioniști, uniți de misiunea de a oferi copiilor vulnerabili șansa la o viață demnă și împlinită, în care drepturile să le fie respectate, să aibă acces la educație de calitate, într-un mediu sigur și sănătos, prielnic pentru dezvoltarea și bunăstarea lor. Echipa de conducere are două componente, cea directivă, unde se iau deciziile în ceea ce privește organizația la nivel strategic și cea executivă, în cadrul căreia se stabilesc obiectivele generale și direcțiile de acțiune pentru implementarea strategiei stabilită la nivel directiv.

alex cocan e

Alexandru Cocan

Președinte

CFO Romania Pharma

Alexandru Cocan ocupă poziția de Chief Financial Officer, din 2019, în cadrul Novartis România. Înainte să se alăture Novartis, în ultimii 10 ani, acesta a ocupat diferite funcții în Abbott / Abbvie, inclusiv aceea de director financiar ECE și România FD. Pe lângă industria farmaceutică a activat şi în industria de bunuri de larg consum, la Kraft Foods, timp de aproximativ 10 ani în SUA, Canada și România, atât la sediul central, cât și la unitățile comerciale. A absolvit Master of Business Administration în cadrul Universităţii McGill din Montreal, Canada cu specializările Finanţe şi Strategie. Alexandru este membru al Consiliului Director din august 2017. Printre interesele sale se numără istoria, fotbalul și arta.

stephanie niste

Stephanie Niste

Vicepreşedinte

WW Policy and Compliance Manager at Hewlett Packard Enterprise

Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu un master în Finanţe dobândit la Brunel University din Londra. Are experienţă profesională în companii precum Hewlett Packard Enterprise, Bombardier și Oracle Corporation. De asemenea, este membră a board-ului organizaţiei GiveFirst și implicată în diverse proiecte internaţionale.
Stephanie este membră a Consiliului Director din Decembrie 2015.

MONBIO~1

Eleanor Monbiot

Membru

Regional Leader, Middle East/Eastern Europe

Eleanor Monbiot este liderul regional în cadrul fundației World Vision în Orientului Mijlociu și Europa de Est, acoperind Afganistan, Albania, Armenia, Bosnia Herțegovina, Georgia, Irak, Ierusalim, Cisiordania și Gaza, Iordania, Kosovo, Liban, România, Siria, Turcia și Yemen, cu peste 2.200 de angajați.
Anterior, Eleanor a fost directorul global al Field Operations în 73 de țări aflate în zona de intervenție a World Vision, acoperind programarea și operațiunile WV. Eleanor a lucrat în zona umanitară și de dezvoltare timp de 30 de ani, a trăit în Albania, Bosnia, Letonia, Kenya, Ghana și a lucrat în peste 40 de țări. Eleanor a fost implicată într-o serie de acțiuni globale, inclusiv în calitate de președinte al ALNAP (2006-2009), reprezentând WV în cadrul proiectului de consolidare a capacității de urgență, care a dus la o serie de lucrări recunoscute la nivel global care au modelat răspunsurile umanitare. Eleanor a devenit ofițer al Imperiului Britanic (OBE), decorat de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a în 2005 pentru serviciile umanitare. Eleanor deține un masterat în dezvoltare rurală, din cadrul Imperial College London, și are certificate de la MIT și UC Berkeley în excelență operațională și inovații de top.

Mihaela Nabar e

Mihaela Nabar

Membru

Director Executiv

Mihaela Nabăr a preluat, la începutul anului 2019, conducerea Fundaţiei World Vision România. Cu o experienţă de aproape 12 ani în World Vision, Mihaela Nabăr a ocupat mai multe poziţii în cadrul organizaţiei, în ultimii opt ani fiind Director al Departamentului de Achiziții și Management al Granturilor.
Mihaela are un doctorat în Istoria economiei şi Relaţii economice Internaţionale la Universitatea Babes-Bolyai, este absolventă de Master la Universitatea Marne-la-Valle, Paris (specializarea ştiinţe politice) şi la Universitatea Babes-Bolyai (specializarea studii europene comparative).

dana trubiansky

Daniela Trubiansky

Membru

Psychologist

Absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Pontificale Saleziene din Roma, Daniela este în prezent psihoterapeut de familie cu practică privată. Mamă a 3 copii, pasionată de psihoterapia copiilor și adolescenților, precum și de terapia de cuplu, Daniela își dorește să contribuie la dinamicile relaționale asociate stării de bine, convinsă fiind că sănătatea emoțională a copiilor depinde de capacitatea adulților de a construi relații de încredere și siguranță cu ei. Experiența de consilier școlar, precum și faptul că este soție de preot greco-catolic dintr-o micuță comunitate rurală din Banat, au motivat-o să caute căi și resurse pentru a sprijini procesul de transformare a oamenilor și comunităților.

otniel butnaru e

Otniel Bunaciu

Membru

Decan, Facultatea de Teologie Baptistă – Universitatea Bucureşti

Otniel Bunaciu este decanul Facultății de Teologie Baptistă din cadrul Universității București, profesor universitar în cadrul Universității din București, Institutul Teologic Baptist din București, dar și în cadrul altor instituții de învățământ superior din străinătate. Otniel Bunaciu slujește ca pastor al Bisericii Creștine Baptiste Providența din București, fiind și vicepreședintele în exercițiu al Cultului Creștin Baptist – Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România. Din 2019 a fost ales ca Vicepreședinte al Alianței Mondiale Baptiste, forul global de reprezentare al baptiștilor. Otniel este membru al Consiliului Director din August 2016.

gabriel apostu

Gabriel Apostu

Membru

Senior Manager, PwC Irlanda

Gabriel crede în ajutarea copiilor vulnerabili să se dezvolte prin atenuarea sărăciei urmând valorile creștine. Gabriel colaborează cu Comisia Europeană; el gestionează furnizarea serviciilor rețelei interne a administrației publice din țările UE și coordonează problemele de securitate. A lucrat mai mult de 17 ani cu E&Y în România și PwC în Irlanda coordonând auditurile de guvernanță și IT pentru clienții mari din industria Telecom, financiară și petrolieră, oferind consiliere clienților cu privire la implementarea la o scară mare IT și restructurarea companiei. A interacționat cu directorii și consiliile de conducere ale clienților săi în planificarea și comunicarea rezultatelor muncii efectuate de echipele pe care le-a condus. Gabriel a gestionat funcția de audit intern al Telekom România și a coordonat auditurile IT și tehnologie pentru grupul Deutsche Telekom. A asistat Ministerul Comunicațiilor din România pentru a implementa broadband în zonele fără conexiuni fixe, a auditat Agenția de Plăți pentru Agricultură din România și a condus restructurarea celei mai mari companii petroliere din România. A gestionat programe similare de transformare pentru companiile de asigurări și leasing din România.

Adelina Mihai

Adelina Mihai

Membru

Journalist

Adelina Mihai lucrează ca jurnalist la Ziarul Financiar, liderul presei românești de business, din toamna anului 2008. Din 2019 face parte din echipa postului de televiziune Aleph News, unde coordonează echipa de jurnaliști care acoperă subiectele de business.
Este absolventă a Facultății de Jurnalism și Știintele Comunicării din cadrul Universității din București.
În 2011, a primit premiul „Florin Petria” oferit de revista Piața Financiară la categoria cel mai bun jurnalist de business al anului, iar în 2015 a fost desemnată drept „Tânărul jurnalist al Anului” la categoria Economic în cadrul competiției organizate de Freedom House”.

magor1 e

Magor Csibi

Membru

 

Magor Imre Csibi conduce departamentul de Leadership La Trend Consult, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. Între 2017-2018 a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, după ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF. A fost și europarlamentar, ales pe listele PNL vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Palamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani.

image2

Vlad Tigoiu

Membru

 

Din 2017 Vlad este Chief Strategy Officer al Grupului Fildas-Catena care deține cea mai mare rețea de farmacii și al doilea cel mai mare distribuitor en gros de medicamente din România. Anterior, Vlad a acumulat o experiență de opt ani ca CFO și șase ani în consultanță financiară și audit în Big4. Este licențiat în bănci și piețe de capital la Academia Română de Studii Economice din 2003 și în management la Universitatea Paris XII din 2002. Este membru ACCA din 2007 și INSEAD Alumni din 2011.

Horatiu Vasilescu Teilor e

Horatiu Vasilescu

Membru

 

Horațiu Vasilescu s-a alăturat Boardului în 2019. Horațiu este absolvent al Facultății de Finanțe- Bănci din Pitești, în 2008 și al Facultății de Drept, din 2011. De asemenea, acesta deține și un master în Business Administration. Cu o experiență de cinci ani în cadrul firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară Adecco, din august 2015, Horațiu a fost Chief Executive Officer în cadrul companiei Teilor până în octombrie, 2020. Din octombrie 2020 acesta este managing director la Manpower Group Romania și Board member în cadrul Teilor. Horaţiu Vasilescu este un aprig susținător al tradițiilor și valorilor românești, participând în cadrul multor proiecte legate de acest subiect.

rodica mocan

Rodica Mocan

Membru

 

Rodica Mocan este profesor universitar la Departamentul Cinematografie și Media al Universității Babeș-Bolyai, fiind specializată în media digitală și noile arte media. Are un doctorat în Sociologie (2005), cu o focalizare asupra noilor metode de e-learning și un doctorat în Teatru și Artele Spectacolului (2016), cu cercetări despre performance-uri interactive de artă digitală. Are o experiență de peste 20 de ani de voluntariat în diferite organizații non-guvernamentale, la nivel național și internațional. Este căsătorită cu sculptorul Liviu Mocan. Au trei copii și patru nepoți.

Mihaela Nabăr

Director Executiv World Vision România

Fiecare zi îmi demonstrează că Fundaţia World Vision este locul unde te simţi împlinit şi fericit, fiind parte la fericirea altora. Lucrez la World Vision pentru că simt că alături de copiii din programele noastre învăţăm să dăruim şi să primim iubire!

Ştefania Sofronie

Director Marketing

M-am alăturat WorldVision din convingerea că munca mea va conta cu adevărat şi poate avea un impact asupra societăţii. Am găsit un mediu în care şi alţii au aceeaşi pasiune şi dedicare. Să ajuţi pentru o viaţă mai bună, este un sentiment nepreţuit. Să sprijin copiii pentru accesul la oportunități de învățare, este o contribuție reală pentru un mâine mai bun. Și asta îmi aduce auto-motivarea de a face și mai mult.

Andreea Bujor

Director PR & Advocacy

Să faci ce-ţi place şi să ştii că prin munca ta pui umărul, ajuţi, faci un copil să zâmbească la finalul zilei. La World Vision sunt în echipa de comunicare şi advocacy.

Sunt jurnalistă la bază şi am visat de mică să fac dreptate prin munca mea. Când am renunţat la presă şi am lucrat în consultanţă pe zona de public affairs şi comunicare, am ştiut că într-un fel sau altul o să măîntorc la munca făcută cu un astfel de scop. N-aş fi putut altfel.

Cele mai frumoase amintiri de la World Vision sunt vizitele pe teren – momentele în care simţim bucuria copiilor şi vedem rodul muncii noastre. Atunci tot binele pe care-l facem împreună se întoarce înspre noi înzecit, iar o astfel de răsplată mă face să fiu recunoscătoare zi de zi.

Andra Motreanu

Manager Granturi

Lumea proiectelor cu finanțare din granturi pare complicată, iar pentru cei mai mulți se arată plină de impedimente birocratice. Proiectele sunt, în primul rând, despre oameni și cum ei pot avea acces la resurse de bunăstare și dezvoltare. În mod palpabil, schimbă vieți, oferă  șanse și sedimentează valori ca nediscriminarea, acceptarea diferitului și responsabilitatea față de comunitate. Cu fiecare proiect deschidem o poartă pentru cei care la un moment dat se află într-o situație vulnerabilă, îndeosebi pentru copii și tineri. Nevoile lor sunt multiple și, după cum știm, minunile nu se întâmplă mai niciodată peste noapte. Dar, în oricare zi avem posibilitatea să creăm premisele pentru un viitor mai sigur pentru generațiile următoare, în care solidaritatea contează.

De peste 10 ani găsesc fascinația în această lume care, de fiecare dată, continuă să mă uimească în toate sensurile posibile. În World Vision încercăm, cu toată priceperea noastră, să sprijinim viziuni în care sistemele răspund cu adevărat copiilor, tinerilor, comunităților defavorizate în care ei cresc, mai apoi își construiesc viitorul. Și o facem cu sinceritate și speranță.

Dana Stancu

Manager Resurse Umane

Convingerea mea este ca viata ne aduce acolo unde este nevoie de noi, si in World Vision am gasit locul in care activitatea mea are si un alt sens dincolo de cifre si rapoarte. Faptul ca fac parte dintr-o echipa de oameni profesionisti si dedicati cauzelor copiilor vulnerabili aduce acest sens.

Dumitru Lungu

Director Financiar

Educația nu este pregătirea pentru viață, educația este viața însăși. M-am alăturat echipei World Vision România cu credința că oferind susținere în educația copiilor vulnerabili, care au nevoie de noi, le vom dărui un viitor mai bun.

Board
alex cocan e

Alexandru Cocan

Președinte

CFO Romania Pharma

Alexandru Cocan ocupă poziția de Chief Financial Officer, din 2019, în cadrul Novartis România. Înainte să se alăture Novartis, în ultimii 10 ani, acesta a ocupat diferite funcții în Abbott / Abbvie, inclusiv aceea de director financiar ECE și România FD. Pe lângă industria farmaceutică a activat şi în industria de bunuri de larg consum, la Kraft Foods, timp de aproximativ 10 ani în SUA, Canada și România, atât la sediul central, cât și la unitățile comerciale. A absolvit Master of Business Administration în cadrul Universităţii McGill din Montreal, Canada cu specializările Finanţe şi Strategie. Alexandru este membru al Consiliului Director din august 2017. Printre interesele sale se numără istoria, fotbalul și arta.

stephanie niste

Stephanie Niste

Vicepreşedinte

WW Policy and Compliance Manager at Hewlett Packard Enterprise

Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu un master în Finanţe dobândit la Brunel University din Londra. Are experienţă profesională în companii precum Hewlett Packard Enterprise, Bombardier și Oracle Corporation. De asemenea, este membră a board-ului organizaţiei GiveFirst și implicată în diverse proiecte internaţionale.
Stephanie este membră a Consiliului Director din Decembrie 2015.

MONBIO~1

Eleanor Monbiot

Membru

Regional Leader, Middle East/Eastern Europe

Eleanor Monbiot este liderul regional în cadrul fundației World Vision în Orientului Mijlociu și Europa de Est, acoperind Afganistan, Albania, Armenia, Bosnia Herțegovina, Georgia, Irak, Ierusalim, Cisiordania și Gaza, Iordania, Kosovo, Liban, România, Siria, Turcia și Yemen, cu peste 2.200 de angajați.
Anterior, Eleanor a fost directorul global al Field Operations în 73 de țări aflate în zona de intervenție a World Vision, acoperind programarea și operațiunile WV. Eleanor a lucrat în zona umanitară și de dezvoltare timp de 30 de ani, a trăit în Albania, Bosnia, Letonia, Kenya, Ghana și a lucrat în peste 40 de țări. Eleanor a fost implicată într-o serie de acțiuni globale, inclusiv în calitate de președinte al ALNAP (2006-2009), reprezentând WV în cadrul proiectului de consolidare a capacității de urgență, care a dus la o serie de lucrări recunoscute la nivel global care au modelat răspunsurile umanitare. Eleanor a devenit ofițer al Imperiului Britanic (OBE), decorat de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a în 2005 pentru serviciile umanitare. Eleanor deține un masterat în dezvoltare rurală, din cadrul Imperial College London, și are certificate de la MIT și UC Berkeley în excelență operațională și inovații de top.

Mihaela Nabar e

Mihaela Nabar

Membru

Director Executiv

Mihaela Nabăr a preluat, la începutul anului 2019, conducerea Fundaţiei World Vision România. Cu o experienţă de aproape 12 ani în World Vision, Mihaela Nabăr a ocupat mai multe poziţii în cadrul organizaţiei, în ultimii opt ani fiind Director al Departamentului de Achiziții și Management al Granturilor.
Mihaela are un doctorat în Istoria economiei şi Relaţii economice Internaţionale la Universitatea Babes-Bolyai, este absolventă de Master la Universitatea Marne-la-Valle, Paris (specializarea ştiinţe politice) şi la Universitatea Babes-Bolyai (specializarea studii europene comparative).

dana trubiansky

Daniela Trubiansky

Membru

Psychologist

Absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Pontificale Saleziene din Roma, Daniela este în prezent psihoterapeut de familie cu practică privată. Mamă a 3 copii, pasionată de psihoterapia copiilor și adolescenților, precum și de terapia de cuplu, Daniela își dorește să contribuie la dinamicile relaționale asociate stării de bine, convinsă fiind că sănătatea emoțională a copiilor depinde de capacitatea adulților de a construi relații de încredere și siguranță cu ei. Experiența de consilier școlar, precum și faptul că este soție de preot greco-catolic dintr-o micuță comunitate rurală din Banat, au motivat-o să caute căi și resurse pentru a sprijini procesul de transformare a oamenilor și comunităților.

otniel butnaru e

Otniel Bunaciu

Membru

Decan, Facultatea de Teologie Baptistă – Universitatea Bucureşti

Otniel Bunaciu este decanul Facultății de Teologie Baptistă din cadrul Universității București, profesor universitar în cadrul Universității din București, Institutul Teologic Baptist din București, dar și în cadrul altor instituții de învățământ superior din străinătate. Otniel Bunaciu slujește ca pastor al Bisericii Creștine Baptiste Providența din București, fiind și vicepreședintele în exercițiu al Cultului Creștin Baptist – Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România. Din 2019 a fost ales ca Vicepreședinte al Alianței Mondiale Baptiste, forul global de reprezentare al baptiștilor. Otniel este membru al Consiliului Director din August 2016.

gabriel apostu

Gabriel Apostu

Membru

Senior Manager, PwC Irlanda

Gabriel crede în ajutarea copiilor vulnerabili să se dezvolte prin atenuarea sărăciei urmând valorile creștine. Gabriel colaborează cu Comisia Europeană; el gestionează furnizarea serviciilor rețelei interne a administrației publice din țările UE și coordonează problemele de securitate. A lucrat mai mult de 17 ani cu E&Y în România și PwC în Irlanda coordonând auditurile de guvernanță și IT pentru clienții mari din industria Telecom, financiară și petrolieră, oferind consiliere clienților cu privire la implementarea la o scară mare IT și restructurarea companiei. A interacționat cu directorii și consiliile de conducere ale clienților săi în planificarea și comunicarea rezultatelor muncii efectuate de echipele pe care le-a condus. Gabriel a gestionat funcția de audit intern al Telekom România și a coordonat auditurile IT și tehnologie pentru grupul Deutsche Telekom. A asistat Ministerul Comunicațiilor din România pentru a implementa broadband în zonele fără conexiuni fixe, a auditat Agenția de Plăți pentru Agricultură din România și a condus restructurarea celei mai mari companii petroliere din România. A gestionat programe similare de transformare pentru companiile de asigurări și leasing din România.

Adelina Mihai

Adelina Mihai

Membru

Journalist

Adelina Mihai lucrează ca jurnalist la Ziarul Financiar, liderul presei românești de business, din toamna anului 2008. Din 2019 face parte din echipa postului de televiziune Aleph News, unde coordonează echipa de jurnaliști care acoperă subiectele de business.
Este absolventă a Facultății de Jurnalism și Știintele Comunicării din cadrul Universității din București.
În 2011, a primit premiul „Florin Petria” oferit de revista Piața Financiară la categoria cel mai bun jurnalist de business al anului, iar în 2015 a fost desemnată drept „Tânărul jurnalist al Anului” la categoria Economic în cadrul competiției organizate de Freedom House”.

magor1 e

Magor Csibi

Membru

 

Magor Imre Csibi conduce departamentul de Leadership La Trend Consult, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. Între 2017-2018 a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, după ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF. A fost și europarlamentar, ales pe listele PNL vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Palamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani.

image2

Vlad Tigoiu

Membru

 

Din 2017 Vlad este Chief Strategy Officer al Grupului Fildas-Catena care deține cea mai mare rețea de farmacii și al doilea cel mai mare distribuitor en gros de medicamente din România. Anterior, Vlad a acumulat o experiență de opt ani ca CFO și șase ani în consultanță financiară și audit în Big4. Este licențiat în bănci și piețe de capital la Academia Română de Studii Economice din 2003 și în management la Universitatea Paris XII din 2002. Este membru ACCA din 2007 și INSEAD Alumni din 2011.

Horatiu Vasilescu Teilor e

Horatiu Vasilescu

Membru

 

Horațiu Vasilescu s-a alăturat Boardului în 2019. Horațiu este absolvent al Facultății de Finanțe- Bănci din Pitești, în 2008 și al Facultății de Drept, din 2011. De asemenea, acesta deține și un master în Business Administration. Cu o experiență de cinci ani în cadrul firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară Adecco, din august 2015, Horațiu a fost Chief Executive Officer în cadrul companiei Teilor până în octombrie, 2020. Din octombrie 2020 acesta este managing director la Manpower Group Romania și Board member în cadrul Teilor. Horaţiu Vasilescu este un aprig susținător al tradițiilor și valorilor românești, participând în cadrul multor proiecte legate de acest subiect.

rodica mocan

Rodica Mocan

Membru

 

Rodica Mocan este profesor universitar la Departamentul Cinematografie și Media al Universității Babeș-Bolyai, fiind specializată în media digitală și noile arte media. Are un doctorat în Sociologie (2005), cu o focalizare asupra noilor metode de e-learning și un doctorat în Teatru și Artele Spectacolului (2016), cu cercetări despre performance-uri interactive de artă digitală. Are o experiență de peste 20 de ani de voluntariat în diferite organizații non-guvernamentale, la nivel național și internațional. Este căsătorită cu sculptorul Liviu Mocan. Au trei copii și patru nepoți.

Echipa de Management

Mihaela Nabăr

Director Executiv World Vision România

Fiecare zi îmi demonstrează că Fundaţia World Vision este locul unde te simţi împlinit şi fericit, fiind parte la fericirea altora. Lucrez la World Vision pentru că simt că alături de copiii din programele noastre învăţăm să dăruim şi să primim iubire!

Ştefania Sofronie

Director Marketing

M-am alăturat WorldVision din convingerea că munca mea va conta cu adevărat şi poate avea un impact asupra societăţii. Am găsit un mediu în care şi alţii au aceeaşi pasiune şi dedicare. Să ajuţi pentru o viaţă mai bună, este un sentiment nepreţuit. Să sprijin copiii pentru accesul la oportunități de învățare, este o contribuție reală pentru un mâine mai bun. Și asta îmi aduce auto-motivarea de a face și mai mult.

Andreea Bujor

Director PR & Advocacy

Să faci ce-ţi place şi să ştii că prin munca ta pui umărul, ajuţi, faci un copil să zâmbească la finalul zilei. La World Vision sunt în echipa de comunicare şi advocacy.

Sunt jurnalistă la bază şi am visat de mică să fac dreptate prin munca mea. Când am renunţat la presă şi am lucrat în consultanţă pe zona de public affairs şi comunicare, am ştiut că într-un fel sau altul o să măîntorc la munca făcută cu un astfel de scop. N-aş fi putut altfel.

Cele mai frumoase amintiri de la World Vision sunt vizitele pe teren – momentele în care simţim bucuria copiilor şi vedem rodul muncii noastre. Atunci tot binele pe care-l facem împreună se întoarce înspre noi înzecit, iar o astfel de răsplată mă face să fiu recunoscătoare zi de zi.

Andra Motreanu

Manager Granturi

Lumea proiectelor cu finanțare din granturi pare complicată, iar pentru cei mai mulți se arată plină de impedimente birocratice. Proiectele sunt, în primul rând, despre oameni și cum ei pot avea acces la resurse de bunăstare și dezvoltare. În mod palpabil, schimbă vieți, oferă  șanse și sedimentează valori ca nediscriminarea, acceptarea diferitului și responsabilitatea față de comunitate. Cu fiecare proiect deschidem o poartă pentru cei care la un moment dat se află într-o situație vulnerabilă, îndeosebi pentru copii și tineri. Nevoile lor sunt multiple și, după cum știm, minunile nu se întâmplă mai niciodată peste noapte. Dar, în oricare zi avem posibilitatea să creăm premisele pentru un viitor mai sigur pentru generațiile următoare, în care solidaritatea contează.

De peste 10 ani găsesc fascinația în această lume care, de fiecare dată, continuă să mă uimească în toate sensurile posibile. În World Vision încercăm, cu toată priceperea noastră, să sprijinim viziuni în care sistemele răspund cu adevărat copiilor, tinerilor, comunităților defavorizate în care ei cresc, mai apoi își construiesc viitorul. Și o facem cu sinceritate și speranță.

Dana Stancu

Manager Resurse Umane

Convingerea mea este ca viata ne aduce acolo unde este nevoie de noi, si in World Vision am gasit locul in care activitatea mea are si un alt sens dincolo de cifre si rapoarte. Faptul ca fac parte dintr-o echipa de oameni profesionisti si dedicati cauzelor copiilor vulnerabili aduce acest sens.

Dumitru Lungu

Director Financiar

Educația nu este pregătirea pentru viață, educația este viața însăși. M-am alăturat echipei World Vision România cu credința că oferind susținere în educația copiilor vulnerabili, care au nevoie de noi, le vom dărui un viitor mai bun.

Mărturii