Termeni și condiții

Termeni și condiții

Recunoașterea proprietății

Prin prezenta sunteți de acord că World Vsion Romania (WVR) este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site, inclusiv, fără limitare, articole, text, fotografii, ilustrații, muzică, clipuri audio și video, mărci comerciale, modele și că nu veți utiliza astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care este aprobat în mod expres de World Vision Romania. Nicio porțiune a conținutului acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin orice mijloace, fără acordul prealabil scris al World Vision Romania. Sunteți de acord să nu modificați, să vindeți, să distribuiți sau să creați lucrări derivate pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site în orice mod fără aprobarea scrisă prealabilă din partea WVR.

Prin accesarea sau folosirea acestui site în orice mod, inclusiv simpla vizitare a acestui site, consimțiți să respectați condițiile de utilizare stabilite de WVR

WVR își rezervă dreptul de a modifica condițiile de utilizare și celelalte reguli care apar pe site prin propria voință. Continuarea utilizării site-ului sau a oricarui material oferit prin intermediul acestuia, constituie acceptul dumneavoastră privind aceste modificări

Este obligația dumneavoastră de a verifica periodic condițiile de utilizare a site-ului. Dacă incălcați vreunul din termenii sau condițiile de utilizare a acestui site, autorizația dumneavoastră de a-l folosi încetează automat, iar orice material descărcat sau tipărit de pe acest site cu violarea condițiilor de utilizare trebuie să fie imediat distruse, altfel se vor lua măsurile legale necesare.

Materiale furnizate

Sunteți de acord să vă asigurați că toate materialele pe care le trimiteți sau le încărcați pe acest site sunt legale, decente și veridice, respectă toate legile și reglementările, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale noastre sau ale unei terțe părți, nu sunt defăimătoare, înșelătoare sau în alt mod inacceptabil și fără erori sau viruși. Sunteți și rămâneți în orice moment singurul responsabil pentru materialele furnizate de dvs. Sunteți de acord să nu utilizați acest site pentru a publica informații sau date personale referitoare la o terță parte.

Utilizând acest site, sunteți de acord:

• să oferiți informații cu acuratețe, actuale și complete;
• să nu deranjați alți utilizatori ai site-ului sau ai unor site-uri afiliate sau de legatură;
• să nu incărcați, publicați sau să transmiteți în oricare alt mod prin intermediul site-ului viruși sau alte fișiere disruptive sau distructive;
• să nu întrerupeți sau să interferați cu securitatea site-ului, sau să cauzați pagube în orice alt mod acesteia, sau materialelor, resurselor sistemului, parolelor, sau rețelelor conectate sau accesibile prin intermediul site-ului sau alte site-uri afiliate sau legate

Prelucrarea datelor personale

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul site-ului WVR. Detaliile privind prelucrarea de către WVR a acestor date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate. Prin livrarea oricăror date personale pe acest site, sunteți de acord că aceste date vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii noastre de confidențialitate.

Atunci când este necesar, vă vom solicita informații care vă identifică personal sau care ne oferă posibilitatea de a vă contacta. Aceste informații sunt utilizate pentru alcatuirea unor statistici generale și observarea celor mai vizitate pagini. În cazul în care ați făcut o donație către organizația noastră, vom stoca datele furnizate de dumneavoastră și le vom folosi pentru a vă notifica despre activitatea WVR.

Prelucrarea datelor cu caracter personal sunt supuse prevederilor Legii 677/2001. Organizația World Vision este operator de date cu caracter personal și înregistrat în Registrul ANSPDCP sub nr. 9305

Utilizarea datelor cu caracter personal

World Vision Romania nu va vinde, închiria sau schimba bazele de date pe care le deține.

Folosim datele dumneavoastă personale în următoarele scopuri:
• pentru a ne asigura ca site-ul nostru este util;
• pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul conform cererilor dumneavoastră;
• pentru a va putea trimite informațiile pe care le-ați solicitat și a vă ține la curent cu activitățile desfașurate de WVR. Daca ați ales să sprijinți un copil în cadrul proiectelor desfășurate de WVR, vă vom folosi datele pentru a vă trimite corespondența din partea copilului, pe lângă informațiile despre activitatea WVR. WVR va divulga datele dumneavoastra personale numai în condițiile impuse de lege sau când cu bună credință consideră că aceast lucru este necesar.

Datele donatorilor

Informațiile despre donatori vor fi folosite numai de World Vision Romania, cu scopul de a îi informa pe aceștia despre activitatea organizației și pentru trimiterea corespondenței de la copii. Prin completarea oricărui formular de pe acest site, dumneavoastră consimțiți să vă introducem în baza noastră de date.

Securitatea datelor personale

WVR se angajează să protejeze securitatea datelor dumneavoastră personale. Folosim o varietate de metode și tehnologii pentru protejarea datelor personale de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizată.

Donatii online – plata prin card

Procesarea donațiilor online se face de către EuroPayment Services S.R.L., de pe o pagină securizată. Dacă aveți întrebări legate de plata online, vă rugăm să vă adresați EuroPayment Services S.R.L., la adresa de email support@euplatesc.ro sau la numarul de telefon +40 371 335 807. World Vision Romania nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele probleme cauzate de donațiile prin card.

Protectia datelor minorilor

Site-ul WVR are ca principal scop găsirea de donatori care să ofere copiilor un viitor mai bun prin programele pe care le finanțează. Spre exemplu, World Vision Romania poate publica fotografiile copiilor care au nevoie de bursa și un minim de informații despre ei. World Vision Romania nu va publica niciodată informații care să ducă la localizarea copilului de către persoane din afara organizației.

Drepturile dumneavoastră

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, aveți următoarele drepturi:
• dreptul la informare (art.12)
• dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
• dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
• dreptul de opoziție (art.15);
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
• dreptul de a vă adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele personale să fie folosite de World Vision Romania în conformitate cu scopurile menționate mai sus. Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresă: World Vision Romania, Str. Rotașului, Nr. 7, Sector 1, București, 012167.

Recrutare

Dacă aplicați pentru o poziție la WVR anunțată în secțiunea Cariere de pe acest site, curriculum vitae sau alte informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate exclusiv pentru examinarea solicitării dvs. și pentru recrutare, conform prevederilor din Politica de confidențialitate. Prin acceptarea prezentării, curriculum vitae prin intermediul acestui site web, WVR nu verifică conținutul, nu acceptă aplicația sau nu face nicio ofertă de angajare.

Declinări

Site-ul poate conține legături către site-uri web și resurse care nu sunt proprietatea WVR. WVR nu are niciun control asupra acestor site-uri web și a resurselor găsite în acestea și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri web, nici pentru conținutul, publicitatea, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin aceste site-uri web. WVR nu este răspunzător pentru pagubele survenite, eventualele efecte negative asupra utilizatorului sau alte daune morale și patrimoniale cauzate sau legate de orice conținut, publicitate, servicii, software, informații sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri web. WVR nu este răspunzătoare pentru funcționalitatea sau performanțele, de exemplu, a software-ului descărcat de pe aceste site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar prin aceste site-uri sau prin utilizarea acestor site-uri web. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați și acceptați termenii și condițiile enunțate mai sus.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACESTI TERMENI, NU UTILIZAȚI ACEST SITE

Donează