Cariere

World Vision este cea mai mare organizație non-guvernamentală din țară prezentă în mediul rural, cu o experiență de peste 30 de ani în România și 70 de ani la nivel mondial. Misiunea noastră este aceea de a facilita accesul la educație tuturor copiilor, contribuind la dezvoltarea acestora și a comunităților din care ei provin, pentru a-i ajuta să aibă o viață demnă și împlinită.

Ce vei găsi la noi?

O echipă de profesioniști cu roluri bine definite, care muncesc pentru un scop comun, acela de a contribui la bunăstarea copiilor din mediul rural. Vei fi primit cu brațele deschise și vei avea mereu parte de sprijin în activitatea ta. Suntem o echipă, de aceea credem foarte mult că dacă ne bazăm relația pe respect reciproc, empatie și colaborare, vom reuși să ne îndeplinim datoria față de copii.

De ce să lucrezi la World Vision?

Investim în oameni și punem preț pe obiectivele lor profesionale. Lucrând la World Vision vei fi întotdeauna încurajat să-ți depășești limitele și să-ți atingi potențialul maxim, prin oportunitățile de creștere și dezvoltare pe care ți le oferim. În același timp, prin munca ta, contribui la schimbarea în bine a vieții copiilor vulnerabili, prin facilitarea accesului lor la educație și la un mediu de învățare sigur și prietenos.

Ce așteptări avem de la tine?

null

Să vrei să crești permanent

World Vision oferă un climat profesional deosebit și numeroase oportunități de dezvoltare profesională și personală.
null

Să crezi în potențialul copiilor

Noi credem în potențialul copiilor și îi ajutăm să se dezvolte și să-și îndeplinească visele. Programele de dezvoltare comunitară World Vision transformă viața a peste 4,2 milioane de copii din întreaga lume.
null

Să împărtășești valorile noastre

Ne bazăm cultura organizaţională, relaţiile dintre angajaţi şi principiile programelor de ajutorare a copiilor şi comunităţilor rurale pe valorile şi principiile creştine.
null

Să cauți recompense durabile

Ne confruntăm uneori cu situații dificile, dar conștiința că am contribuit la realizarea a ceva important și durabil ne alimentează puterea de a continua cu încredere și optimism.

Posturi disponibile

Trimite-ne CV-ul tău

Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să fim colegi.

    Depune CV