Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

General

Confidențialitatea dvs. este unul dintre angajamentele noastre fundamentale .În consecință, avem cea mai mare grijă să procesăm datele dvs. personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația europeană privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal (“GDPR”).

În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice, datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici la identitatea sa fizică, psihologică, mentală, economică, culturală sau socială. Această politică de confidențialitate privește datele personale ale beneficiarilor noștri, parteneri, celorlalte persoane care ne contactează și ale reprezentanților acestora, potențiali angajați și se aplică acestor date colectate prin intermediul site-ului nostru www.worldvision.ro, precum și toate celelalte date personale pe care le colectăm prin e-mail sau prin alte contacte off-line.

OPERATORUL DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Fundatia World Vision Romania este operator de date cu caracter personal, având sediul social în str. Rotasului, nr.7, Bucuresti, sector 1, rom_office@wvi.org. Toate cererile pentru exercitarea drepturilor persoanelor vizate vor fi adresate către Persoana Responsabilă cu Protecția Datelor la următoarea adresă de mail: gdpr_wvromania@wvi.org.. În cazul în care se solicită informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către WVR vă rugăm să contactați Persoana Responsabilă cu Protecția Datelor la aceeași adresă de mail. (gdpr_wvromania@wvi.org.).

CUM COLECTĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

În general, intenţia noastră este să colectăm numai datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către dumneavoastră prin accesarea site-ului https://worldvision.ro. Obținem date cu caracter personal prin completarea de catre dvs. a formularelor online, abonarea la newslettere. Datele colectare sunt minimum necesare pentru a putea oferi informaţii despre ce facem noi sau despre cum puteți să vă implicați.

ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Vă putem folosi datele cu caracter personal în următoarele scopuri („Scopuri Permise”):

1. primirea de donațiidin partea donatorilor; temei juridic: încheierea sau executarea contractului.

Datele pe care le colectăm sunt cele pe care le înregistrați dvs. pe site: nume, prenume, adresa email, cont bancar, telefon, strada, numar oras, judet, cod postal.

2. gestionarea si administrarea relației contractuale cu donatorii noștri; temei juridic: încheierea sau executarea contractului. Datele pe care le colectăm sunt cele pe care le înregistrați dvs pe site: nume, prenume, adresa email, cont bancar, telefon, trada, numar oras, judet, cod postal.

3. transmiterea periodic de newslettere; vă putem transmite diverse comunicări prin canalele communicate de dvs. (email, prin posta) pentru a vă ține la curent cu privire la proiectele în care sunteți implicat sau despre activitățile și evenimentele fundației. Temen juridic: consimțământului dumneavoastră. Datele pe care le colectăm: adresa de e-mail.

TEMEIURILE LEGALE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operațiune de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

1. încheierea sau executarea contractului – art. 6, alin.1, lit. b GDPR

2. încheierea sau executarea contractului – art. 6, alin.1, lit. b GDPR

3. consimțământului dumneavoastră – art. 6, alin.1, lit. a GDPR

DEZVĂLUIREA DATELOR DVS. UNOR DESTINATARI SAU UNOR CATEGORII DE DESTINATARI

Putem dezvălui datele dvs. cu caracter personal doar către acei angajați WVR care gestionează efectiv proiectele de marketing în care sunteți implicați, respectiv către entități contractate de fundație pentru externalizarea unor servicii în cadrul cărora va fi necesară prelucrarea datelor cu caracter personal.(servicii de gestionare/trimitere e-mail: MailChimp, Mail Agent ), respectiv prestatori care administrează site-urile Fundației cu acces la date doar in caz de disfuncționalitatea site-ului, prestatorii nu au acces la contul bancar), Libra Bank, platforma de plati online Eu Paltesc (datele necesare conform reglementarilor bancare in caz de plată).

TRANSFERURI CĂTRE STATE TERȚE

Datele persoanelor fizice înregistrate de către aceștia pe site-urile fundației nu sunt transferate în acest moment către state terțe.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Toate datele cu caracter personal ale donatorilor vor fi păstrate pe o perioada de pana la 3 ani de la finalizarea programului afrerent contractului de donație.

Atunci când va înregistrați pentru a primi newslettere, datele vor fi prelucrate până în momentul în care decideți să nu mai primți aceste informații, trimițând o solicitare la adresa de e-mail: gdpr_wvromania@wvi,org. De asemenea, puteți renunța la orice comunicare de la noi în orice moment, utilizând linkul de dezabonare din comunicațiile de e-mail pe care le primiți.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Fundația asigură exercitarea acestor drepturi și oferă mai jos o informare completă a acestor drepturi:

dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obțne din partea fundației WVR o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate fundației si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de dvs., fundația poate percepe o taxa rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;

dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea de către fundație a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;

dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea fundației ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar fundația are obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveți dreptul de a obține din partea WVR restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite WVR să verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale WVR prevalează asupra drepturilor dvs.; WVR va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, daca veți solicita acest lucru;

dreptul la portabilitatea datelor– aveți dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către WVR, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la WVR la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;

dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;

dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de WVR pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveți întrebări legate de confidențialitatea datelor, ne puteți contacta oricând utilizând datele de contact existente pe site ( rom_office@wvi.org).

Puteti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus, depunand la noi o cerere scrisa, semnata si datata, la adresa: World Vision Romania, str. Rotasului nr.7, București, sector 2.

Politica de cookie-uri

Site-ul www.worldvision.ro utilizează cookie-uri.

Informațiile prezentate mai jos își propun să ofere utilizatorilor mai multe informații despre plasarea, utilizarea și gestionarea cookie-urilor utilizate de site-ul www.worldvision.ro.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai bună atunci când navighează pe site, precum și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și intereselor vizitatorilor.Cookie-urile ne oferă un feedback important privind modul în care vizitatorii navighează pe site-ulweb, astfel încât acestea să fie mai eficientși mai accesibil.

Cookie-urile în sine nu necesită date personale pentru a fi utilizate și, în majoritatea cazurilor, nu identifică utilizatorii de internet.

Modulele cookie pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Cookie-urile terță parte

Conținuturile de conținut de pe anumite site-uri pot fi furnizate prin terțe părți / furnizori (de exemplu, un videoclip). Astfel de terțe părți pot plasa aceste cookie-uri pe site-ul web (numite “module cookie terță parte”, deoarece acestea nusunt plasate de către proprietarul site-ului). Furnizorii terți trebuie, de asemenea, să respecte reglementările legale în vigoare și politicile de confidențialitate ale proprietarului site-ului web.

Ce cookie-uri folosește acest site?

Site-ul nostru utilizează următoarele tipuri de module cookie:

Cookie-urile YouTube -Modulele cookie sunt instalate numai pe computerul dvs. numai când redați acest videoclip.

Cookie-urile Google Analytics -aceste module cookie furnizează informații anonime / agregatedespre locul în care vă aflați și despre ce faceți pe site. Acestea monitorizează modul în care vizitatorii navighează prin site și modul în care au ajuns la el. Acest lucru este folosit pentru a vedea cifrele totale (nu individuale) despre tipurile de conținut pe care le folosesc cei mai mulți utilizatori sau despre ce ar putea fi o problemă pentru navigarea pe site.

Cookie-urile Google AdWords -aceste cookie-uri ne ajută să gestionăm mai bine site-ul nostru prin analizarea comportamentului vizitatorilornoștri online. De exemplu, aceste cookie-uri pot urmări conversiile de la anumite linkuri de pe site. Astfel, un cookie poate fi generat în computerul unei persoane atunci când face clic pe un anumit link dintr-un anunț. Aceste date sunt valoroase pentru noi, deoarece ne permit să ajungem mai bine la public și ne arată cum să oferim vizitatorilor noștri conținut mai relevant.

Adaptați setările browserului la cookie-uri

Dacă sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți stabili termeni lungi de expirare pentru istoricul navigării. Dacă partajați computerul, vă recomandăm să setați browserul să șterge datele de navigare de fiecare dată când închideți browserul.

Cum se pot opri cookie-urile?

Majoritatea browserelor de internet sunt configurate inițial pentru a accepta automat cookie-urile.

Utilizatorii își pot configura browserul pentru a respinge toate fișierele cookie sau pentru a alerta utilizatorul atunci când modulele cookiesunt trimise către dispozitiv.

Este important să rețineți că dezactivarea sau refuzul de a primi cookie-urile pot face anumite secțiuni dificil de vizualizat și de utilizat.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi găsite de obicei în secțiunile “opțiuni”sau în “preferințe” din setările browserului.


Donează