Ashburn United States 0 donatori si 52 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Despre noi


Miracolul vietii si credinta în Dumnezeu ne motiveaza sa crestem copii sanatosi, educati si împliniti. Ne asumam misiunea cu responsabilitate si competenta. Vino sa traiesti experienta aceasta cu World Vision Romania!

Pentru copii. Pentru mai bine. Pentru viitor. Prin tine.


Despre World Vision Romania

 
Declaratia de identitate:
World Vision este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, de dezvoltare comunitara si advocacy punand in centrul activitatii bunastarea copilului. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile rurale, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirati de valori crestine, lucram cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.


Viziune:
“Viziunea noastra pentru fiecare copil,
Viata in toata plinatatea ei,
Ruga noastra pentru fiecare suflet,
Vointa de a o implini”.


Valori fundamentale

Suntem devotati celor saraci
Suntem chemati sa-i ajutam pe cei mai saraci dintre noi, sa le alinam suferinta si sa-i ajutam sa-si imbunatateasca conditia de viata. World Vision incurajeaza pe cei saraci sa devina receptivi si activi, pentru ca la randul lor sa devina agenti ai schimbarii in comunitatea din care provin.

Pretuim oamenii
Toti oamenii au valoare egala in fata lui Dumnezeu. Oamenii sunt mai de pret decat banii, structurile si sistemele. World Vision incurajeaza dezvoltarea spirituala, personala si profesionala a oamenilor cu care lucram.

Suntem buni administratori
Resursele pe care le folosim nu sunt ale noastre. Ne-au fost date spre administrare pentru a le utiliza cu intelepciune in folosul celor in nevoie.
Suntem fideli scopului pentru care primim resursele si incercam sa le administram cu maxima eficienta.

Suntem parteneri
World Vision Romania este membru cu drepturi egale in cadrul parteneriatului international World Vision care activeaza in aproape 100 de tari.
World Vision Romania lucreaza in strans parteneriat cu comunitatea, cu biserica, cu autoritatile locale si nationale si alte agentii, pentru a defini si a acoperi cat mai bine nevoile comunitatii.

Suntem receptivi
Actionam in situatii de urgenta care intervin in urma dezastrelor naturale sau a situatiilor de criza. Suntem pregatiti sa ne asumam riscul si sa actionam prompt in folosul celor afectati. Incurajam inovatiile, creativitatea si flexibilitatea, promovand o atitudine de permanenta invatare, reflectare si dezvoltare, pentru a creste in intelegere si experienta.

Suntem crestini
Noi credem intr-un singur Dumnezeu: Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Dragostea si compasiunea ne indruma in misiunea de ajutorare a celor in nevoie. Incercam sa urmam exemplul Mantuitorului in asistarea celor saraci, afectati, oprimati si marginalizati, in special copii.