Donează pentru ce contează: oferim ajutor pentru persoanele afectate de criza din Ucraina.

În urma intensificării conflictului din Ucraina, ne vedem nevoiți să intervenim unde putem pentru a ajuta victimele. Istoria ne arată că întotdeauna cei care au mai mult de suferit sunt copiii.

Într-o durere fără margini, copiii Ucrainei suferă. Iar când întreaga lume este neputincioasă în faţa acestei tragedii, ne întoarcem cu gândul și cu rugăciunile înspre întreaga populație greu încercată.

Vino alături de noi și dă o mână de ajutor acolo unde poți. Oferim ajutor pentru persoanele afectate de criza din Ucraina.

Intervenim de urgență unde e nevoie, prin alimente, produse de igienă, dezinfectant, consiliere unde este cazul. Solidaritatea e cea mai importantă acum. Oferă și tu ajutor!

Alege să te
implici

Perioada de implicare

Altă valoare:
Lei
Observații:

Mulţumim mult,
ai ales să donezi suma de 50 LEI

Poţi dona ṣi prin:

SMS

Trimite 2 Euro* pe lună prin SMS la 8845 cu textul PACE.

*Valoarea Donaţiei este de 2 Euro/lună

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul este reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom România Mobile şi Vodafone România.

TRANSFER BANCAR

Pentru donaţii în LEI:

RO26 BREL 0002 0007 3606 0100, Libra Bank Băneasa, cod Swift: BRELROBU.

Pentru donaţii în EURO:

RO74 CITI 0000 0008 2502 4018, CITIBANK SA, cod Swift CITIROBU.

Pentru donaţii în USD:

RO30 CITI 0000 0008 2502 4034, CITIBANK SA, cod Swift CITIROBU.

În tot acest război, știm că cei mai afectați sunt copiii, care sunt smulși din obiceiurile lor, dintre prieteni, de lângă tată. Ce putem noi să facem este să ne asigurăm că, odată trecuți vama, nu vor rămâne singuri.

  • Am sprijinit 27 de centre de refugiaţi din Bucureşti (inclusiv centrul de la Romexpo). Mii de refugiaţi din aceste centre au primit alimente, produse de igienă și pentru bebeluşi, lenjerii de pat şi alte produse de necesitate.
  • Am amplasat trei spații călduroase și prietenoase pentru mame și copii în Huși, Iași și la Vama Siret. Pregătim planurile pentru amplasarea a încă 15 spații atât pe teritoriul României, cât și în Republica Moldova și Georgia. 
  • Am întâmpinat 4.800 de ucraineni care au tranzitat în Iași cu ajutor pentru acces la servicii medicale, cazare, transport, consiliere pentru protecția față de traficul de persoane și a alte riscuri pentru refugiați.
  • Am acoperit nevoile imediate pentru copiii din Isaccea, Albița, Siret și Sighetu Marmației. Pe lângă hrană, ceai cald și produse de igienă, am dotat corturile cu aeroterme și televizoare.
  • Am sprijinit trei spitale spitale și mai multe fundaţii din Ucraina cu alimente, produse igienico-sanitare, cazarmament, pături, pilote, mașini de spălat și alte produse de  necesitate. De aceste donații au beneficiat peste 8000 de ucraineni.

AJUTĂM ÎN CONTINUARE MII DE COPII SĂ AIBĂ SPERANȚA UNUI VIITOR MAI BUN. Dăruim educație pentru că educația este transformatoare, este cea care declanșează evoluția unui popor.

Centre pentru refugiați

Povești cu dor

Yuliya și David, băiatul său de opt ani, sunt una dintre sutele de familii ucrainene din adăposturile statului. Până în prezent, am sprijinit peste 20 de adăposturi din București și din restul țării. Am oferit produse de igienă, alimente, kituri pentru activități educaționale destinate copiilor, îmbrăcăminte sau am plătit utilitățile.

Citește mai mult…

Ilya (12 ani) era un elev obișnuit, în clasa a VI-a, până să fie prins într-o tragedie pentru care mai ales copiii n-au nicio vină. De două săptămâni a părăsit Ucraina împreună cu mama sa, bunica și cei doi frați mai mici. Viktoria are șase ani, iar Viktor opt ani. Toți cinci se află de aproape două săptămâni în România.

Citește mai mult…

Chiar dacă mama lui îl ține la piept bebelușul Tima, de 10 luni, plânge tot mai des în aceste zile. Ca și cum ar simți lipsa tatei. Ca și cum ar simți lipsa căsuței lui din Irpin, distrusă pe 6 martie de bombardamente. Angelica și Tima s-au adăpostit la unul dintre centrele DGASMB-ului, sprijinite de World Vision România.

Citește mai mult…