Ashburn United States 0 donatori si 21 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Vedete care sustin World Vision

Daniela Nane

Ma bucur ca am putut inca o data sa sustin o cauza World Vision. M-a impresionat povestea acestor copii si m-am bucurat ca, prin implicarea tuturor, au putut beneficia de un autobuz scolar. Campania de strangere de fonduri lansata de World Vision Romania le ofera acestor copii un dram de speranta in plus, iar noua, celorlalti, ne ingaduie sa fim buni, sa daruim, sa multumim vietii pentru ceea ce avem, intorcandu-ne recunostinta printr-un mic exercitiu de generozitate.

Calin Goia

Nu credeam ca astazi mai exista copii care fac atatea sacrificii pentru a ajunge la scoala. Si pentru ca sunt parinte si stiu cat de importanta este educatia pentru un copil, m-am alaturat si in 2012 campaniei derulata de organizatia World Vision Romania pentru a-i ajuta pe copii sa ajunga mai usor la scoala. Am avut alaturi de mine si sustinerea fanilor Voltaj din social media si ma bucur ca am reusit sa-i mobilizez si impreuna sa contribuim si noi la autobuzul scolar care astazi ii duce pe elevii din Vaslui la scoala. La cat mai multe proiecte reusite impreuna!

Teo Trandafir

Teo Trandafir a sustinut doua eleve in cadrul proiectului ''Vreau in clasa a noua'' de care este foarte atasata si care i-au adus multa bucurie si satisfactie.

Teo Trandafir"In momentul in care am auzit de planurile World Vision Romania i-am contactat repede si i-am rugat sa ma ajute sa iau legatura cu niste copii. Mi-au prezentat trei fetite din Iasi pe care n-am ezitat sa incerc sa le ajut. Urma sa aflu in scurta vreme ca beneficiile nu sunt numai ale copiilor, erau si ale mele. Am stat si m-am gandit adesea ce-ar fi facut acesti copii daca eu, n-as fi fost acolo, pentru ei?! Nu vreau sa-mi raspund la intrebarea asta''

Constantina Dita

Castigatoarea maratonului de la Beijing si desemnata Sportiva Anului 2008, ajuta copiii defavorizati de la sate sa mearga la liceu, stiind din experienta personala ce greu este sa studiezi in mediul rural.

Constantina Dita: ''Si eu faceam zilnic naveta, ma trezeam de dimineata pentru a ajunge la antrenament in Targu Jiu, apoi la scoala. Acasa ajungeam foarte tarziu. Stiu cat de greu este sa lupti pentru visul tau si stiu cat de important este sa fie cineva alaturi sa te sprijine, de aceea am devenit donator in programul "Vreau in clasa a noua!"