Implică-ți compania în fapte bune

Alătură-te proiectelor noastre și hai să ajutăm copiii din medii vulnerabile să-și construiască viitorul pe care îl merită, prin intermediul educației.

Poți contribui la dezvoltarea lor prin susținerea unuia dintre programele noastre educaționale. 

Pâine și Mâine

Oferă mese calde, ajutor la teme și ore de educație remedială pentru cei 1250 de copii sprijiniți de program, ajutându-i astfel să continue școala și prevenind riscul de abandon.

Pâine și Mâine susține educația elevilor din clasele primare din medii vulnerabile, prin asigurarea unei mese calde la prânz în fiecare zi de școală, sprijin specializat în efectuarea temelor și ore de educație remedială. Masa caldă reprezintă principalul motivator pentru ca aceștia să vină la școală, iar sprijinul de care au parte atunci când întâmpină dificultăți la teme îi ajută să țină pasul cu materia. În zilele cu mai puține teme, elevii au parte de activități recreative și ateliere tematice, care contribuie la dezvoltarea lor personală.

Vreau în clasa a 9-a

Susține elevii de liceu din mediul rural, oferindu-le burse de studiu care le acoperă costurile necesare și îi ajută să prioritizeze învățatul, nu grijile.

Vreau în clasa a 9-a este cel mai mare program de burse la nivel național, contribuind în prezent la schimbarea viitorului a peste 800 de copii din 8 județe. De aproape 13 ani suntem alături de elevii de liceu din medii vulnerabile, sprijinindu-i atât financiar, cât și moral și ajutându-i să crească într-un mediu prietenos, unde au parte de înțelegere și susținere. Îi încurajăm să viseze și să creadă în visele lor și le suntem alături pe toată durata anilor de liceu, pentru a ne asigura că dificultățile financiare nu sunt un obstacol în calea dezvoltării lor.

Ce poate face compania ta?

Pâine și Mâine

 • null
  În cele mai multe dintre gospodării nu există un spațiu destinat studiilor, de multe ori copiii ajungând să-și facă lecțiile pe pat, pe masa unde mănâncă sau afară, pe iarbă. Poți contribui cu echipamentele de mobilier necesare acestui spațiu dedicat, care îi poate ajuta pe cei mici să se concentreze mai bine atunci când învață.
 • null
  Poți contribui, de asemenea, acoperind costurile de masă caldă pentru unul sau mai mulți elevi pe tot parcursul anului școlar.
 • null
  Orele de educație remedială sunt cele care îi ajută pe copii să recupereze materia pierdută și să își îmbunătățească rezultatele, acesta fiind un motivator puternic pentru continuarea școlii. Îi poți susține pe copii acoperind costurile necesare acestor ore remediale.

Vreau în clasa a 9-a

 • null
  Una dintre modalitățile de susținere este donația punctuală pentru fondul de rezervă al programului. Această donație ne-ar ajuta să ne asigurăm că în cazul în care un donator părăsește programul, elevul pe care îl susține poate beneficia în continuare de bursa oferită de program și poate participa în continuare la activități.
 • null
  Poți face și mai mult, acoperind integral costul burselor unor elevi din program pe toată durata anilor de liceu.
 • null
  De asemenea, un alt sprijin pe care l-ai putea oferi acestor copii îl reprezintă dispozitivele digitale, rechizitele sau sesiunile de consiliere psihologică și vocațională, de care au atâta nevoie.

Pentru a discuta mai multe despre opțiunile de susținere a celor două programe și pentru a identifica împreună cea mai bună formă prin care poți fi alături de copii, te rugăm să completezi formularul de mai jos, iar una dintre colegele noastre te va contacta telefonic în scurt timp, pentru stabilirea unei întâlniri.

Ai puterea să le schimbi viitorul în mai bine!