Căldura Crăciunului se va simți în unele case doar prin cadouri. Când vorbim despre oamenii de la sat, unde banii sunt bine puși deoparte în fiecare lună pentru mâncarea de pe masă, ghetuțele copilului și rechizitele din ghiozdan, chiar și lemnele pentru foc abia își mai găsesc locul pe listă.

Ne dorim să oferim un Crăciun cu bucurie și cadouri copiilor din mediul rural. 2550 de copii îl așteaptă pe Moșu’, cu inima plină de speranță și nasul lipit de geam. Cu dorința de a nu fi uitați.

Cutia cu iubire pe care le-o vom oferi copiilor anul acesta conține dulciuri, jocuri pentru copii mici și mari și o carte.

Alege suma

Altă valoare:
Lei
Observații:

Mulţumim mult,
ai ales să donezi suma de 50 LEI

Sau poți dona 4 euro lunar prin SMS la 8864 cu textul SPERANȚA!

Mai avem de strâns

.

din cele 2550 de cadouri

pentru copiii din programele World Vision România

Să vrei să le oferi acest cadou, dar să nu poți. Să-ți cumperi lemnele pentru foc și să pregătești ingredientele pentru cozonac pe masă, dar să conștientizezi că banii s-au terminat. Te cutremuri numai la gândul că anul acesta, Moșul va uita de copiii tăi.

❗ Două treimi dintre familiile de la sate vor renunţa la cadouri sau vor reduce substanţial bugetul pentru cadouri din cauza creșterii costurilor;
❗ Mai mult de jumătate dintre părinții de la sate vor alege cadouri care să acopere nevoi de bază (îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, etc).

Sunt cifre triste, pe care ne dorim să nu le mai vedem în alți ani. Întregul raport ,,Crăciunul pentru copii din mediul rural, în iarna scumpirilor” îl puteți găsi aici.

Fă-le tu o bucurie. Fii #MoșCrăciunLaSate. Oferă-le căldura Crăciunului.

Partenerii noștri, care fac auzite scrisorile copiilor în casele tuturor românilor

Așa arată Crăciunul pentru copiii din satele României!

Scrisori către Moș Crăciun: Maria vrea să se joace cu spiridușii lui

Dragă Moș Crăciun,  Doamna învățătoare mi-a spus că tu locuiești tot într-un sat, ca noi. Doar că al tău e departe-departe, […]

Scrisori către Moș Crăciun: Melania spune că „bucuria vine pentru că cineva se gândește la tine” 

Melania spune că „bucuria vine pentru că cineva se gândește la tine”.

Scrisori către Moș Crăciun: Nicu vrea să o ajute pe mami cu următorul frățior

Scrisori către Moș Crăciun: Nicu vrea să o ajute pe mami

Binele se face om cu om. Dă mesajul mai departe!

Twitter
Visit Us
YouTube
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM