WV-10.000 Vouchere sociale nenominale

World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International prezent in aproape 100 de tari din intreaga lume. World Vision Romania este o fundatie crestina care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy, punand in centrul activitatii sale bunastarea copilului. Fundatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirata de valorile crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen. In 30 de ani de prezenta in Romania, fundatia a ajutat peste 500.000 de copii si adulti, in 400 de comunitati din 8 judete. 

Prin acest email va invitam sa participati la cererea de oferta pentru furnizarea a 10.000 vouchere sociale nenominale, in perioada octombrie 2023-martie 2024, cu urmatoarele caracteristici:

-voucherele/tichetele sociale nenominale sunt unice, fiecare familie va primi o singura data un voucher.

-unul din logo-urile World Vision (atasate) trebuie sa apara pe card iar daca vorbim despre tichete sociale, pe acesteea trebuie sa apara numele World Vision (WV).

-sa se mentioneze pe voucher/tichete ca acestea sunt destinate strict achizitiei de alimente, bauturile alcoolice si tigarile (tutunul) fiind excluse, astfel WV poate dovedi donatorului ca s-a respectat cerinta expresa a acestuia.

valoarea voucherului este de 50 USD, adica aproximativ 225 RON.

-cele 10.000 vouchere vor fi livrate catre cele 6 centre Happy Bubble (a se vedea tabelul de mai jos), in transe lunare, in perioada octombrie 2023-aprilie 2024; cantitatile totale sunt mentionate in tabel.

-pentru magazinul social Romexpo, comanda lunara va fi in medie: 657 vouchere/luna iar pentru magazinul social Constanta se vor comanda in medie 693 vouchere/luna. Catre locatiile marcate cu mov, livrarea va avea loc intr-o singura transa.

-toate voucherele vor fi inregistrate in aplicatia LMMS si vom intocmi liste de distributie cu numarul de serie al fiecarui voucher, spre a fi semnate de beneficiari:

ItemBucharest Romexpo hubBucharest HB BrancusiConstanta social store&HBHB IasiHB ValceaHB ClujHB SuceavaTotal quantity Total value (USD)
food vouchers4600150485010010010010010000500000

Va rog sa ne transmiteti oferta de pret, termenul de plata si alte detalii legate de oferta dvs pentru voucherele sociale nenominale, pana la data de 27.09.2023.

Vor fi luate in considerare numai ofertele complete, care pe langa pret si termen de plata vor contine si cele 2 fisiere atasate completate (Anexa1, Formular inregistrare furnizor), semnate si stampilate, impreuna cu o copie a CUI, intregul calup de documente fiind trimis la adresa de email achizitii@wvi.org.

Daca aveti intrebari, va rog sa ne contactati la numarul de telefon 0723 593 545.