Mărturie Tomescu Ioan Lucian 

„Cu noi ajungeți acolo unde mijloacele de transport in comun nu ajung”. – Aceasta este deviza tanarului  antreprenor Tomescu Ioan Lucian  beneficiar in cadrul proiectului VREAU PRIMUL JOB finanțat prin Programul Operational Capital Uman, Axa prioritară 1 – Inițiativa locuri de munca pentru tineri. 

“Frumusețea naturii se poate descoperii doar explorând-o! Ne aflăm în zona montană a județului Gorj, o zona înconjurată de munți, păduri, ape și multă liniște. 

Dorindu-ne sa fim părtași la descoperirea țării și a locurilor de poveste, eu, Lucian, împreună cu soția mea Maria, ne focusăm pe dezvoltarea afacerii implementate cu ajutorul fundație World Vision, afacere ce are ca scop excursiile montane cu vehicule destinate  drumurilor publice cât și drumurilor forestiere. 

Noile noastre ATV-uri sunt pregătite pentru aventuri de neuitat cu prietenii ori familia. Ne-am gândit că indiferent daca esti expert sau începător noi te putem ajuta sa ajungi acolo unde te duce orizontul. 

Continuam și sustinem ideea „natura se lasă descoperita cu puțin efort”  și ne angajam sa oferim servicii de calitate și garanția satisfacției după alegerea unuia dintre traseele noastre cu o durată variabilă între 1 ora și toată ziua. Celor mai puțini îndrăzneți le oferim posibilitatea de a cunoaște munții însoțiți de ghidul nostru care îi poate conduce cu Jeep.ul de teren pus la dispoziție pentru aceștia. 

Va invitam să testați experiența oferită de noi și va garantam satisfacția. Sosesti ca oaspete si iti iei ramas bun ca prieten!” 

Fondator al LXM OFFROAD TOURS 

Tomescu Ioan Lucian