Cine se trezește de dimineață, are șanse mai mari să transforme visul în realitate. Exemplul Larisei 

La 4.30 dimineața sună alarma. Larisa nu stă pe gânduri. Se ridică din pat și se pregătește de plecare. La 8 trebuie să fie la școală și sunt 30 de kilometri de parcurs cu autobuzul. Plus că trebuie să se spele, să-și pună sandvișul, să-și verifice ghiozdanul…  

Pare de necrezut, dar Larisei chiar îi convine programul. În primii doi ani de liceu, a făcut cursuri după-amiază, așa că ajungea seara târziu acasă. A doua zi, abia se putea trezi ca să o ia de la capăt. Acum e într-a XI-a, iar clasele terminale fac orele dimineața ca să se poată pregăti pentru Bac. Exact asta îi place și ei: după-amiază îi rămâne timp să citească, să-și facă temele și chiar să se uite la filme.  

A ales profilul Filologie pentru că îi plac Româna și Engleza, dar și-a dat seama că pentru viitor i-ar plăcea o carieră mai practică, în marketing sau management. Așa că la facultate e hotărâtă să înfrunte matematica și cifrele, chiar dacă nu sunt punctele ei forte. O altă variantă la care se gândește pentru viitorul ei este să ajungă proprietar de florărie sau de cofetărie. Îi plac florile, dar și gătește bine. O ajută adesea pe mama ei în bucătărie.  

Larisa este unul dintre cei 120 de copii susținuți în programul Vreau în clasa a 9-a de Pepco România. Tot cu sprijinul lor oferim acces adolescenților din mediile defavorizate la sesiuni de orientare vocațională sau dezvoltare personală. În plus, 20 dintre acești tineri au ocazia să-și efectueze stagiile de practică în magazinele Pepco.