Scrisori pentru Moș Crăciun: Raluca citește o carte cu Rapunzel

Dragă Moș Crăciun,

E atât de frumos când ne pregătim de Crăciun. Mami face prăjituri, chec și mă ajută să facem fulgi mari de hârtie pe care îi punem în casă și în brad.

Să știi, Moșule, că am făcut scrisoarea pentru tine de la jumătatea lui noiembrie. Ți-am scris că aș vrea jucării, puzzle-uri și cărți cu povești, cu personajele din desenele animate. Acum citesc o carte cu Rapunzel și mi-ar plăcea să am mai multe cărți ca asta.

Și, dacă poți, un telefon. Când a fost școala online, eu am învățat de pe telefon, Gabi de pe telefonul lui mami, iar surorile mai mari de pe telefoanele lor. Dar Cristina, sora mea de 12 ani, când și-a luat telefon l-a primit stricat și nu se auzea bine la ore.

Pentru mami și tati mi-aș dori multă sănătate. Ei cred că ar vrea să fim sănătoși și să mergem la școală, să nu mai facem ore online.

Eu cred mult de tot în tine, Moș Crăciun. Dar sora mea de 12 ani nu crede, ea zice ca Moșul e alde mama. Eu spun că exiști pentru ca am dormit și nu i-am văzut pe mami sau pe tati să pună cadourile sub brad.

Până acum te-am văzut doar în desene și în oraș. Odată am văzut cum un copil te-a tras de barbă și nu s-a lăsat în jos. M-am gândit uneori că poate era lipită, dar eu zic că ești adevărat.

Raluca, 9 ani, Ialomița