Scrisori către Moș Crăciun: pentru mami și tati, dacă poți, niște ghete cu blăniță

Dragă Moș Crăciun,

Să știi că eu cred tare mult în tine chiar dacă nu te-am văzut niciodată. Știu că stai la Polul Nord, că ai mulți spiriduși, că te îmbraci în roșu și ne aduci cadouri. Tare aș vrea să treci anul acesta și pe la noi. De fapt, sunt sigur că vei veni, așa cum ai făcut și anul trecut când am primit o carte de colorat și creioane.

De Crăciun, mama pregătește mâncare, iar noi ne jucăm. Îmi doresc tare mult să ningă de Crăciun ca să mă pot juca cu zapadă cu frații mei. Alin are patru ani, iar David are șase ani.

Cu toții ne pregătim din timp pentru tine. Întâi punem bradul, avem globulețe și o instalație cu mai multe culori, ca un curcubeu. Și punem instalația și în curte, pe gard- ca să fie colorat și frumos.

Pentru anul acesta, mi-aș dori mult să nu uiți de o pereche de blugi, una de ghete și o geacă verde…dacă găsești o geacă cu blăniță la gât, ar fi tare bine. Dacă nu, e bună oricum.

Mi-ar plăcea mult și două jucării, dacă poți: un steag al României pe care să-l pun pe casă și o jucărie care să mă ajute să învăț toate literele de mână. Am văzut-o într-un magazin când am fost la Urziceni, era ca un laptop și puteam să văd pe ea cum se fac literele de mână.

Alin ar vrea o pereche de adidași cu beculețe și un trenulet, iar lui David îi poți aduce ghete și o carte de colorat mai mare.

Pentru mami și tati, dacă poți, ar fi bune niște ghete cu blăniță.

Îți mulțumesc, Moș Crăciun!

Florin, 7 ani, județul Ialomița