Laura: Este mai ferice să dai decât să primești

Laura își amintește cu mare drag de prima dată când în loc să meargă într-un teambuilding obișnuit, echipa lor a făcut voluntariat la WVR timp de 2 zile.

Aflând de nevoile școlii dintr-un sat din Dolj, care se afla într-un stadiu avansat de degradare, iar timpul până la începerea noului an școlar era foarte scurt, Laura a reușit să își mobilizeze colegii, au încărcat câteva mașini mari cu materiale de construcții și echipamente IT și au pornit să ajute.

Mai exact, au avut 2 zile intense, solicitante, însă cu o mulțumire sufletească pe măsură. Laura ne mai povestește că, de curând, în cadrul unui exit interview cu un coleg care petrecuse ani buni în Network One Distribution, printre cele mai frumoase momente în companie a amintit experiența de voluntariat din Dolj.


Acela a fost doar începutul colaborării noastre, însă multe proiecte frumoase și de impact s-au conturat de atunci și avem încredere că vor mai urma.

„Nevoile sunt multe, iar cei de la World Vision nu se dau în lături să intervină. Oferiți mult mai mult decât o masă caldă, o jucărie și rechizite….oferiți speranță și perspective noi. Suntem mândri să fim alături de voi și nu am vrea să ne oprim prea curând. Biblia ne spune că este mai ferice să dai decât să primești și noi am trăit pe proprie piele autenticitatea acestui adevăr”, ne spune Laura.

Le suntem recunoscători atât ei, cât și întregii echipe de la Network One Distribution, pentru faptul că ne sunt alături de atâta timp și continuă să se implice din tot sufletul în educația copiilor de la sate.

Eroii trăiesc printre noi, ne înconjoară, deși nu-i cunoaștem. Ei nu își asumă merite și nu așteaptă recunoaștere. Laura este un #ErouNestiut. Ajută-ne să-i facem cunoscută povestea! Distribuie această poveste!

World Vision. De 30 de ani în România. Continuăm să învățam.