O faptă bună pe zi

Scrisoare către ministrul Educaţiei din partea copiilor din programele World Vision România: “Întoarcerea la şcoală pentru zece zile, fără un plan de măsuri concrete care să ne protejeze, este riscantă!”
mai 1, 2020
STUDIU World Vision – Peste 91% dintre copii şi adolcenţi se simt stresaţi sau trec prin experienţe tulburătoare din cauza pandemiei de COVID-19
mai 7, 2020

În acest moment, un copil de la sat din România visează la un laptop sau o tabletă cu ajutorul căreia să poată să facă şcoală online. În acest moment, o mamă se gândeşte că mâine nu o să mai aibă ce să le pună pe masă copiilor. Este în continuare mare nevoie de ajutorul nostru, facem eforturi pentru a interveni de urgenţă în mediul rural şi pentru a-i ajuta pe cei mai vulnerabili în această perioadă.

Putem face asta doar ÎMPREUNĂ. Un astfel de exemplu de solidaritate este campania „O faptă bună pe zi” a BCR și HotNews, acolo unde, datorită voturilor date de oameni inimoși ca tine, am fost răsplătiți cu o microfinanțare pentru răspunsul de urgență în comunități pe timpul pandemiei.

Cu ajutorul sumei primite, opt copii din mediul rural vor primi tablete și carduri sim de date mobile pentru a putea să învețe online.

Împreuna, le-am înapoiat visul de a-și putea continua școala.

Mulțumim!

Donează