Compania românească RURIS donează, cu ajutorul World Vision România, autorităților doljene zeci de aparate pentru igienizare, necesare pentru combaterea răspândirii COVID-19

Compania românească RURIS, cu ajutorul World Vision România, sprijină autoritățile locale în combaterea răspândirii coronavirusului la nivelul județului Dolj și oferă zeci de aparate pentru igienizare.  Prin acest demers, compania din Craiova face un apel către toți antreprenorii pentru a se implica activ în gestionarea acestei situații de criză, orice ajutor este binevenit și doar împreună putem depăși cu bine această perioadă. Acțiunea este doar una dintr-un șir, ce se desfășoară sub deviza #puterniciîmpreună.

Compania românească RURIS, cu ajutorul World Vision Romania, a oferit autorităților locale atomizoare și aparate de stropit marca RURIS, ce pot fi folosite pentru igienizarea spațiilor publice, dar și a mijloacelor de transport în comun. Prin demersul companiei RURIS şi al Fundaţiei World Vision România, principalele instituții abilitate în combaterea răspândirii coronavirusului vor beneficia de aparatele necesare pentru igienizare. Este vorba despre:

Instituția Prefectului – Județul Dolj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj

Direcția de Sănătate Publică Dolj

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

Spitalul Clinic de Boli Infectioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova“

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova

Regia Autonomă de Transport Craiova

Compania de Apă Oltenia

Ca de fiecare dată, și în această perioadă extrem de dificilă, dorim să răspundem nevoilor comunității. Ne aflăm într-o situație excepțională și acțiunile fiecăruia au mare greutate.

Ne bucurăm că avem alături de noi companii responsabile, precum RURIS, care au decis să pună la dispoziţia autorităţilor doljene aparate pentru igienizare, atât de necesare pentru limitarea extinderii coronavirusului”, a declarat Mihaela Nabăr, director executiv World Vision România.

“Trebuie să fim uniți în această perioadă, tocmai de aceea facem un apel către toți antreprenorii. Acum este timpul să ne implicăm și să îi sprijinim pe cei care se află în prima linie de acțiune. Este de datoria noastră să ne implicăm și să oferim un sprijin autorităților, în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri”, a declarat Cătălin Stroe, CEO RURIS.

Despre World Vision România

World Vision România este o organizaţie care desfaşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activității sale bunăstarea copilului. Organizaţia se concentrează asupra muncii cu copiii, familiile şi comunităţile, în scopul depăşirii sărăciei şi nedreptăţii. Fundaţia lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen.

World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International prezent în aproape 100 de ţări din întreaga lume. În 30 de ani de prezenţă în România, am ajutat peste 500.000 de copii şi adulţi, în aproape 400 de comunităţi din 8 judeţe.

World Vision România crede în dreptul la şanse egale pentru copiii de la sate şi de la oraş şi de aceea în comunităţile rurale unde este prezentă desfăşoară programe de dezvoltare comunitară pe termen lung cu focus pe educaţie şi reducera abandonului şcolar, sănătate şi protecţia copilului, agricultură şi dezvoltare rurală, angajament civic şi creştin. Copiilor li se facilitează astfel accesul la condiţii de viaţă mai bune prin dezvoltarea durabilă a comunităţii în care trăiesc. Prin proiectele noastre, ne concentrăm pe transformarea comunităţilor şi membrilor acestora pentru a realiza o viaţa implinită pentru fiecare copil.

www.worldvision.rohttp://www.facebook.com/WorldVisionRomania, http://blog.worldvision.ro/

Despre compania RURIS

RURIS a împlinit anul acesta 27 de ani de la înființare. Compania, specializată în producerea și comercializarea de motoutilaje agricole, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1993 de către antreprenorul craiovean Cătălin Stroe. În cei 27 de ani de când RURIS este pe piață, compania a evoluat constant, și-a diversificat portofoliul de produse și a reușit să construiască o rețea solidă de parteneri la nivelul întregii țări. RURIS a devenit un adevărat brand care și-a construit reputația prin respectarea promisiunilor, dar și prin investițiile continue menite să vină în ajutorul clienților cu soluții fiabile, eficiente și de calitate.  În ultimii ani, reprezentanții companiei s-au implicat activ în diverse campanii de CSR, în special în domeniul Educației și cel al Sănătății.