PRIETENI CORPORATISTI. ANGAJATII HP LE-AU DARUIT COPIILOR O RAZA DE SPERANTA LA INCEPUT DE AN SCOLAR

Cluj, 17.09.2015 | Zeci de copii din comuna Mociu au trait cu adevarat bucuria si emotia inceputului de an scolar. Angajatii HP Software, prieteni fideli si devotati ai copiilor din satele Criseni si Straja, s-au alaturat campaniei „Back to school” derulate de World Vision si le-au daruit micutilor ghiozdane pline de rechizite, jucarii si dulciuri.

Peste 50 de copii din comuna Mociu au o relatie speciala cu angajatii HP Software din Cluj. Dupa ce in iarna cei mici au primit din partea lor cadouri de Mos Craciun, anul acesta angajatii HP si-au dorit sa le faca o noua bucurie. Astfel, sase voluntari ai multinationalei au mers in vizita la scolile din satele Criseni si Straja (comuna Mociu) si au impartit cadouri la care scolarii si prescolarii nici nu indrazneau sa viseze. Iar pentru ca au vrut sa le demonstreze prietenilor de la HP cat de fericiti sunt ca nu i-au uitat, cei peste 50 de scolari si prescolari s-au pregatit pentru aceasta vizita cu desene si mesaje prin care si-au aratat recunostinta.

Elevii au primit ghiozdane cu personajele lor preferate din desene animate, pline cu caiete speciale, stilouri si carioci, in timp ce prescolarii s-au bucurat caiete pentru colorat, acuarele, plastilina si jucarii.

In total, 34 de scolari si prescolari din Criseni si 19 din Straja au primit cadouri din partea companiei HP Software. Aceasta actiune face parte dintr-o serie ampla de proiecte in care compania a decis sa se alature demersului World Vision Romania si sa le ofere astfel sansa la un viitor mai bun copiilor din mediul rural.

Despre World Vision Romania

World Vision Romania este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy punand in centrul activitatii sale bunastarea copilului. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirata de valorile crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.

World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International prezent in aproape 100 de tari din intreaga lume. In 25 de ani de prezenta in Romania, am ajutat peste 500.000 de copii si adulti, in 400 de comunitati din 8 judete.

World Vision Romania crede in dreptul la sanse egale pentru copiii de la sate si de la oras si de aceea in comunitatile rurale unde este prezenta desfasoara programe de dezvoltare comunitara pe termen lung cu focus pe educatie si reducera abandonului scolar, sanatate si protectia copilului, agricultura si dezvoltare rurala, angajament civic si crestin. Copiilor li se faciliteaza astfel accesul la conditii de viata mai bune prin dezvoltarea durabila a comunitatii in care traiesc. Prin proiectele noastre, ne concentram pe transformarea comunitatilor si membrilor acestora pentru a realiza o viata implinita pentru fiecare copil.

Pentru mai multe detalii:
Silvia Boncutiu
PR & Communication Officer
0743001391
silvia_boncutiu@wvi.org
www.worldvision.rohttp://www.facebook.com/WorldVisionRomaniahttp://blog.worldvision.ro/