„THE REBEL BATS”, APLAUDATI LA SCENA DESCHISA DE ECHIPA DE MANAGEMENT A STEELCASE INC.

Cluj, 26.08.2015 | „The rebel bats”, tinerii talentati, bursieri ai programului „Vreau in clasa a noua”, care au participat la proiectul pilot „Steelcase – Global Youth forum” au fost apreciati pentru originalitatea si creativitatea de care au dat dovada. Proiectul lor de promovare a produselor organice, preparate traditional, i-a impresionat pe membrii echipei de management si a departamentului de „Sustenability” din cadrul companiei.

Etapa finala a proiectului inititat de Steelcase Inc. la nivel global a pus echipa din Romania intr-o lumina extrem de favorabila. Tinerii bursieri „Vreau in clasa a noua” au petrecut trei zile in Grand Rapids, USA, unde i-au cucerit pe americani cu implicarea, creativitatea si originalitatea de care au dat dovada

Timp de noua saptamani, cei cinci tineri care au format echipa „The rebel bats” au pregatit in detaliu materialele pentru confruntarea finala – filmuletul de prezentare, cercetarea si culegerea datelor din teren, identificarea de instrumente de marketing pentru promovarea unei afaceri sustenabile etc. Rezultatele lor au fost cu atat mai impresionante cu cat au fost si cei mai tineri participanti. Daca echipele din Grand Rapids, USA si Monterrey, Mexic s-au limitat la proiecte legate de mediu si ecologie pentru a pune in valoare conceptul de sustenabilitate, echipa din Romania s-a remarcat printr-o abordare originala – bursierii nostri au decis sa gandeasca un program sustenabil de promovare a produselor organice, preparate traditional.

De indata ce au ajuns in SUA, tinerii au vizitat sediul Steelcase si si-au prezentat proiectul pregatit pe parcursul celor 9 saptamani in fata echipei de management a companiei, dar si a celei din departamentul de „Sustenability”. Dupa prezentare, in timpul cinei, tinerii au avut ocazia sa socializeze cu angajatii Steelcase.

In cea de-a doua zi a deplasarii lor, bursierii au participat la workshop-uri creative la sediul asociatiei WMCAT (West Michigan College for Art and Technology), partenera in programul „Steelcase – Global Youth forum”. Si pentru ca proiectul lor a fost atat de apreciat, in cea de-a doua parte a zilei bursierii au fost rasplatiti cu o excursie la Michigan Lake.

In ultima zi petrecuta in Grand Rapids, buriserii au vizitat Frederik Meijer Gardens & Sculpture Park, au participat la un concert de jazz si au explorat orasul alaturi de echipele din Grand Rapids (The Majestic Turtle) si Mexic (Elephante Colorido).

Pe langa succesul obtinut de echipa „The rebel bats” trebuie subliniat faptul ca proiectul pilot „Steelcase – Global Youth forum” a avut un succes atat de mare, incat echipa de management a Steelcase Inc. a decis ca in 2016 acest proiect nu doar sa continue, ci sa se extinda si in tari din Asia si Europa, iar sediul din Cluj este o posibila destinatie pentru desfasurarea finalei de anul viitor.

Pe aceasta cale dorim sa le multumim inca o data partenerilor de la Steelcase pentru toata implicarea. Datorita lor si a faptului ca au gasit resursele necesare pentru a acoperi toate cheltuielile unei astfel de deplasari, cinci bursieri “Vreau in clasa a noua” s-au bucurat de o experienta la care nici macar nu indrazneau sa viseze.

Contact:
Silvia Boncutiu | Communication Officer – World Vision Romania – Biroul Zonal Cluj
Tel: 0743 001 391 | Email: silvia_boncutiu@wvi.org