EXPOZITIE DE FOTOGRAFII CE VOR „INCALZI” COPIII DIN BAISOARA

Cluj-Napoca, 20 octombrie 2014 – Vă invităm mâine 21 octombrie la vernisajul expoziţiei cu vânzare „Inside road, Outside road” a artistului fotograf italian Gianluca Mantovani, noul nostru prieten. El va dona jumătate din încasări pentru copiii din comuna Băişoara care parcurg în fiecare zi căţiva kilometri buni până la şcoală, în inima Munţilor Apuseni. Zeci de copii vor primi îmbrăcăminte și încălțăminte pentru iarna care se apropie.

Cercul susținătorilor noștri se lărgește constant. Asta ne bucură și ne onorează, iar bucuriile se cer împărtășite.

De curând, eforturilor noastre de a face bine, s-a alăturat artistul italian Gianluca Mantovani: împreună punem la cale câteva zile de încântare a ochiului și fapte bune. Gianluca este autorul fotografiilor reunite în expoziția cu vânzare „Inside road Outside road”, dar și autorul promisiunii de a dona jumătate din încasări uneia din cauzele noastre caritabile: câteva zeci de copii ai comunei Băișoara, vor primi îmbrăcăminte și încălțăminte pentru iarna care e aproape. Nu e vorba de copii oarecare, ci de aceia care parcurg, în fiecare zi, câțiva kilometri buni, din satul lor până la școală. Copiii, cu vârste între patru și paisprezece ani, locuiesc în satele Frăsinel, Moara de Pădure, Săcel, Muntele Bocului și Muntele Cacovei.

Gianluca Mantovani este, prin excelență, om de afaceri și ne-a povestit că pasiunea lui pentru fotografie s-a născut neașteptat și din întâmplare; avea nevoie de câteva fotografii rapide pentru o broșură de afaceri…

Vă invităm să aflați restul poveștii venind alături de noi și devenind oaspeții artistului, la vernisajul din 21 octombrie de la ora 18, sau ca vizitatori ai expoziției, oricând în intervalul 21-31 octombrie, la Turnul Croitorilor – Centru de cultură urbană din Cluj.

Mai multe detalii vă stau la dispoziție în afișul evenimentului.

Despre artictul Gianluca Mantovani puteti afla la www.gianlucamantovaniphotos.com.

Pentru mai multe informații despre această acțiune: Alina Foghiș, coordonator marketing și fundraising, World Vision România, biroul zonal Cluj: +40 731 444 679, alina_foghis@wvi.org