PE 3 SEPTEMBRIE SUNTEM PARTENERI LA PROMENADA KIDS FASHION SHOW

Pe 3 septembrie 2014, de la orele 19:00, vedetele impreuna cu micutii lor defileaza la Promenada Kids Fashion Show, o prezentare a ultimelor tendinte ale modei pentru copii. Impreuna cu ambasadorul nostru Oana Cuzino, care va fi gazda a evenimentului, sustinem si cu aceasta ocazie programul Donator de Viitor, prin care schimbam in bine vietile copiilor din satele romanesti, ale familiilor si comunitatilor lor.

Astfel indemnul nostru de a dona lunar o suma de 68 de lei se indreapta catre cei care doresc sa ofere unui copil din mediul rural sansa unui viitor mai bun, suport moral si o prietenie frumoasa. Cu mai putin de 2.5 lei/zi ii va schimba destinul, dandu-i posibilitatea sa mearga in fiecare zi la scoala, sa aiba caietele si cartile necesare, sa se duca la doctor atunci cand este cazul si sa beneficieze de tratamentul corespunzator, chiar sa mearga in excursii si tabere si sa vada astfel ca lumea este mult mai larga decat stie el. Impactul acestei donatii este, insa, mult mai mare pentru ca se rasfrange asupra intregii comunitati in care copilul traieste.

Pe 3 septembrie suntem parteneri la Promenada Kids Fashion Show.
Oana Cuzino este gazda evenimentului
COMUNICAT DE PRESA

Bucuresti, 1 septembrie 2014 – Miercuri, 3 septembrie 2014, incepand cu orele 19:00, vedetele impreuna cu micutii lor defileaza la Promenada Kids Fashion Show, o prezentare a ultimelor tendinte ale modei pentru copii.

Evenimentul are si scop caritabil – cei prezenti vor putea sa afle informatii despre programele sociale ale asociatiilor World Vision Romania si Metropolis si sa ajute copii din intreaga tara sa se bucure de inceputul noului an scolar echipati corespunzator.

Gazda evenimentului va fi Oana Cuzino, ambasador World Vision Romania.

Elena Lasconi, Florin Busuioc, Andreea Perju, Crina Abrudan, Alina Crisan, Diana Dumitrescu, Dana Savuica, Andreea Marinescu, Bogdan Vladau, Maria Marinescu, Victor Slav, Maria Buza, sunt doar cateva dintre vedetele care vor defila alaturi de micutele modele care vor purta tinute de la Contessina, Primigi, Vicomte A, Next, US Polo ASSN, Pink&Blue, Babyna, C&A, Hervis Sports, Intersport, Deluxe Cards, Tchibo, KidVentura, Penti.

Micutele modele vor purta incaltaminte din colectiile de toamna de la Humanic si ECCO.

Cum in fashion detaliile fac diferenta, tinutele vor fi accesorizate cu bijuterii, ochelari si ceasuri vesele de la Cielo Venezia 1270, Swatch si Optiblu si cu cele mai noi produse “must have” de la Noriel, Carturesti, Autograf, ICentre, Altex, Flanco, Sony Center si … Baby’s Boutique.

Stylingul colectiilor magazinelor participante este realizat de divizia de stilism avansati DallesGo, coordonata de binecunoscutul critic de moda Ovidiu Buta.

Pregatirea pentru defilare va fi asigurata de expertii de la Sephora si Yvonne Salon.

In cadrul evenimentului, vom degusta portii aromate de fericire, oferite de cofetaria OCTAVIAN Dulce de Romania, care isi asteapta clientii incepand cu 1 septembrie in mall Promenada la nivelul -1.

Va asteptam cu drag!

Despre World Vision Romania

World Vision este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, de dezvoltare comunitara si advocacy punând in centrul activitatii bunastarea copilului. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile rurale, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirata de valori crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.

World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International prezent in aproape 100 de tari din intreaga lume. In 23 de ani de prezenta in Romania am desfasurat programe pentru mai mult de 350.000 de copii si adulti, in 394 de comunitati din 8 judete.

World Vision Romania crede in dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și de la oraș și de aceea, in comunitatile rurale unde este prezenta, desfașoara programe de dezvoltare comunitara pe termen lung cu focus pe educatie și reducerea abandonului școlar, sanatate și protectia copilului, agricultura și dezvoltare rurala, angajament civic si crestin. Copiilor li se faciliteaza astfel accesul la conditii de viata mai bune prin dezvoltarea durabila a comunitatii in care traiesc. Prin proiectele noastre, ne concentram pe transformarea comunitatilor si membrilor acestora pentru a realiza o viata implinita pentru fiecare copil.

www.worldvision.ro

Contact PR World Vision Romania:
OANA ȘERBAN | PR & Communication Manager
Tel: 0736 444 822 | Email: oana_serban@wvi.org
ANCA BEJENARU | Manager Proiecte Speciale de Comunicare
Tel: 0736 444 815 | Email: anca_bejenaru@wvi.org 

Despre Promenada

Promenada reinventeaza experienta cumparaturilor si a divertismentului, adresandu-se unui public cu un stil de viata contemporan, aflat in continua cautare de surse de inspiratie si de creativitate. Centrul comercial este situat in Calea Floreasca 246B, in imediata vecinatate a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Promenada isi propune sa devina un reper in viata urbana a orasului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumina, mult alb si accente de culoare, un mix de chiriasi care sa satisfaca asteptarile unui public tot mai exigent, dar si prin terasa verde, inspirata de gradinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurandu-se vara de proiectii de film, spectacole de teatru sau concerte si de un patinoar in aer liber pe durata iernii.

www.promenada.ro 

Contact PR Promenada :
Raluca VASILESCU | 0731 796 785, 0723 127 167 | raluca.vasilescu@raiffeisenevolution.com