BURSIERII DOLJENI AU INVATAT CUM SA-SI CONSTRUIASCA VIITORUL PE BAZA PASIUNII

Craiova, 17 martie 2014 | In luna martie, tinerii bursieri doljeni au participat la workshopul ,,Cum sa-ti construiesti viitorul pe baza pasiunii”, o intalniere extrem de dinamica, avand la baza principii motivationale care sa ii ajute pe tinerii participanti sa se indrepte spre succes si sa adopte un stil de viata sanatos si pozitiv. Trainerul sesiunii a fost David Mitran, un recunoscut blogger craiovean si trainer motivational.

Trainer le-a fost David Mitran, blogger craiovean, detinator al blogului de dezvoltare personala si motivatie http://fiioptimist.ro/ – un blog care pune la dispozitia cititorului o gama larga de articole pe teme motivationale.

,,Dupa aceasta intalnire mi-am dat seama ca este important sa ma gandesc spre ce vreau sa ma indrept in viitor si ca trebuie sa fac acest lucru tinand cont de inclinatiile mele si pasiunea mea pentru un anumit domeniu. De asemenea, stiu ca atunci cand am un obiectiv, trebuie sa incerc sa il ating fiind perseverenta si pozitiva,” a spus Alexandra Zaragiu, eleva in clasa a X –a.

David Mitran este cel care urmeaza sa alerge pentru copiii din proiectele World Vision la Semi Maratonul International Bucuresti. Banii stransi in urma acestui eveniment urmeaza sa fie donati copiilor din cadrul programului „Donator de viitor”. Proiectul ales, in cadrul acestui program, este reprezentat de dotarea gradinitei din comuna Argetoaia.

„Vreau in clasa e noua” este un program de prevenire a abandonului scolar pentru tinerii de liceu care aduce „continuitate” in suportul pentru educatie pe care l-au primit copiii din proiectele noastre traditionale de sponsorship.

Pentru fiecare bursier, un donator plateste 250 lei sau 2 donatori platesc cate 125 lei fiecare. Cu aceasta suma se acopera cheltuieli de transport, cazare, masa, rechizitie, suport educational, dezvoltare personala si consiliere. Donatorii sunt persoane individuale sau companii.