350 DE VISE IMPLINITE PRIN CAMPANIA “FII SI TU MOS CRACIUN” DIN CLUJ

Cluj-Napoca, 20 decembrie 2013 – Cu ocazia Craciunului, angajati ai sase companii au oferit cadouri unui numar de 350 de copii din satele judetului Cluj ale caror familii au posibilitati materiale foarte reduse. Initiativa a fost organizata si coordonata de Biroul Zonal din Cluj al World Vision Romania. Cadourile au fost cumparate in urma scrisorilor pe care micutii le-a scris si trimis Mosului prin intermediul angajatilor fundatie noastre.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna 2013, Biroul Zonal din Cluj a organizat a doua editie a campaniei „Fii si tu Mos Craciun”, campanie care s-a bucurat si anul acesta de un deosebit succes. Datorita acestei initiative, nu mai putin de 350 de copii din familii sarace au primit cadouri de Craciun din partea angajatilor mai multor companii clujene care le-au indeplinit dorintele.

Mosul i-a vizitat, pe rand, inaintea sarbatorilor, pe micutii din satele Orman, Iara, Agris, Masca, Muntele Baisorii, Frasinet, Moara de Padure, Muntele Bocului, Bontida, Cara si Ticu Colonie si le-a oferit intocmai cadourile pe care si le-au dorit. Cei mici i-au oferit, in schimb, poezii, cantece si au pus in scena si mici spectacole. La fel de emotionati ca si copii au fost si “spiridusii” mosului, care au retrait varsta copilariei dar si mare satisfactie de a darui.

Cei aproximativ 400 de angajati ai Emerson, ISDC, Steelcase, Arxia, Evaluaserve si 3Pilar Global, au reusit, prin implicarea si generozitatea lor, sa le ofere copiiilor probabil cel mai colorat Craciun de care au avut parte pana acum. Tinem sa le multumim tuturor pe aceasta cale.