CAMPANIA DE CRACIUN DIN DOLJ A INDEPLINIT 804 DORINTE

Craiova, Decembrie 2013 – Campania de strangere de fonduri din 2013 ,,De Craciun, devino Donator de viitor” impreuna cu ajutorul celor care s-au alaturat initiativei noastre l-au sprijinit pe Mos Craciun sa daruiasca jucarii, dulciuri, rechizite si articole de imbracaminte pentru 804 copii in nevoie din mediul rural.

Un real ajutor in cadrul campaniei a venit din partea a cinci companii doljene: Ubisoft, ProCredit Bank, Coca-Cola Hellenic,Hella, CS Romania si sase unitati de invatamant: Liceul de Arte “Marin Sorescu”, Gradinita cu program prelungit “Dumbrava minunata”, Scoala Gimnaziala nr.21 ,,Gheorghe Titeica”, Colegiul National ,,Fratii Buzesti”, Scoala Gimnaziala “Nicolae Romanescu”, Liceul Ucecom ,,Spiru Haret”, Scoala Gimnaziala nr.23, Scoala Gimnaziala nr.24 “Sfantul Gheorghe”. Impreuna au realizat 721 de pachete cu cadouri diversificate pentru copii.

Timp de o saptamana, in ElectroputereParc Mall din Craiova a fost amplasat un bradut impodobit cu carduri cu dorinte. In interiorul fiecaruia s-a aflat o dorinta a unui copil aflat in nevoie. Pana la finalul saptamanii toate cardurile au fost golite din brad si 83 de dorinte au fost indeplinite, cadourile ajungand apoi la copiii din comuna Brabova si comuna Sopot.

Tot in cadrul campaniei, in fiecare zi de joi a lunii decembrie, craiovenii a fost invitati la un spectacol de improvizatie “On the Spot Impro” sustinut la New ArcadePub Craiova. Directionand o parte din incasari, trupa de actori a devenit “donator de viitor” si urmeaza sa promoveze, prin spectacolele lor, proiectul si pe viitor. Campania s-a inchis pe 19 decembrie, ora 19.00, in cadrul Operei Romane Craiova prin spectacolul de balet ,,Zana Papusilor”, de Josef Bayer. Donatiile oferite de catre spectactori vor merge tot catre sustinerea copiilor din programul nostru, Opera Romana Craiova urmand sa devina, la randul ei, donator de viitor.