SCOLILE DIN CONSTANTA, PARTENERI TRADITIONALI DE CRACIUN

Constanta, decembrie 2013 – Patru scoli, doua licee si o gradinita din Constanta au organizat in perioada Craciunului targuri de caritate si colecte publice de fonduri si jucarii pentru copiii sprijiniti de fundatia noastra. Astfel, 10 copii si-au gasit fiecare un « Donator de viitor », 25 de copii cu dizabilitati din Medgidia au primit cadouri iar Centrul de Recuperare Terapeutica din Medgidia va primi aparatura. Gradinitele 1 si 2 din comuna Corbu au primit sute de jucarii.

O ampla colecta de jucarii, jocuri si material didactic realizata in luna noiembrie a dat stratul campaniei de Craciun « Prietenul meu de departe », derulata la Constanta de Fundatia Worled Vision.

Traditionalul partener « Complexul Educational Copilaria » a organizat pentru al treile an consecutiv, un targ caritabil in sprijinul copiilor ajutati de fundatiei, banii adunati din vanzarea prajiturilor si a ornamentelor de sarbatori fiind donati Centrului de Recuperare Terapeutica din Medgidia pentru achizitia de aparatura de specialitate si sustinerea financiara a doua familii aflate intr-o situatie critica.

Au urmat alte doua targuri similare, organizate la Maritimo Shopping Center, de catre Gradinita « Micul Regat » si Liceul Teoretic « Traian », fondurile stranse fiind destinate copiilor cu dizabilitati si copiilor saraci din Dolj, inscrisi in proiectul Donator de Viitor.

Scoala Generala nr.34 « Ferdianand » a decis sa sprijine 5 copii din Dolj, Liceul Teoretic « Traian » a devenit don

ator pentru 4 copii, iar Colegiul Comercial « Carol » va sprijini si el un copil din Dolj.

Alte doua scoli constantene, Nr.8 si scoala primara « Next generation », au participat activ la colectarea de jucarii pentru gradinitele din comuna Corbu, alaturi de unitatile de invatamant prezentate déjà anterior ca fiind parte din campania de Craciun. Gratie parintilor si a unei companii, 90 de prescolari au primit cadouri de Mos Nicolae si 25 de copii cu dizabilitati, de Craciun.