TEAMBUILDING CU VOLUNTARII IESENI SI VASLUIENI DE ZIUA INTERNATIONALA A VOLUNTARILOR

Iasi, 5 decembrie 2013 – Ziua Internationala a Voluntariatului am petrecut-o alaturi de o parte dintre cei 65 de voluntari activi in Iasi si Vaslui. Acestia s-au reunit la Casa de Cultura “Mihai Ursachi” din Iasi intr-un teambuilding. In ultimii ani, ei i-au sprijinit pe colegii din Biroul Zonal din Iasi in activitatile de promovare si fundraising, sarcini administrative, traduceri, corespondenta si cercetari sociologice sau deplasari pe teren.

Elevi, studenti si chiar doctoranzi, din Iasi sau din localitatile vasluiene in care desfasuram programe de dezvoltare comunitara, sunt cei 65 de voluntari World Vision care ne-au sprijinit in ultimii ani in activitati de promovare si fundraising, sarcini administrative si de birou, traduceri si corespondenta si cercetari sociologice sau deplasari pe teren.

Ziua Internationala a Voluntariatului am petrecut-o alaturi de o parte dintre ei, la Casa de Cultura “Mihai Ursachi” din Iasi. Mereu pe fuga, prinsi intre orele de clasa sau cursuri, simulari pentru examenul de bacalaureat sau colocvii la facultate, voluntarii si-au luat ragazul pentru a se reuni intr-o intalnire de teambuilding si autocunoastere dar si pentru a impartasi experiente comune legate de voluntariatul la World Vision.

Tinerii au fost antrenati in exercitii creative de consolidare a echipei iar la final, au primit diplome de recunoastere pentru cei mai harnici dintre ei.