350 DE COPII CLUJENI PRIMESC CADOURI DE CRACIUN DE LA ANGAJATII UNOR FIRME

Cluj, 5 decembrie 2013 – Campania „Fii si tu Mos Craciun”, in cadrul careia peste 350 de copii din familii sarace din comunitatile noastre din judetul Cluj, vor primi cadouri de Craciun din partea angajatilormai multor firme clujene, a inceput ieri, in satul Ticu-Colonie din comuna Aghiresu. Aici, 37 de copii i-au scris mosului, iar dorintele le-au fost indeplinite intocmai. Mos Craciun a pregtit cadourile impreuna cu angajatii companiei Arxia.

Mosul s-a intalnit cu copiii de la gradinita si de la scoala primara din satul Ticu-Colonie, comuna Aghiresu. Cei mici l-au intampinat cu poezii, cantece si au pus in scena chiar si o scurta sceneta. Au participat 29 de prrescolari si elevi din clasele I-IV  si 8 copii cu varsta mai mica de 3 ani.

Pe parcursul saptamanilor viitoare alte cinci companii din Cluj vor face cadouri copiilor din comunitatile sarace. Partenerii nostri in acest demers sunt aproximativ 400 de angajati ai Emerson, ISDC, Steelcase, Arxia, Evaluaserve si 3Pilar Global, care vor incerca sa indeplineasca intocmai dorintele pe care copiii din comunitatile Orman, Iara, Agris, Masca, Muntele Baisorii, Frasinet, Moara de Padure, Muntele Bocului, Bontida, Cara si Ticu-Colonie le-au trecut in scrisorile lor catre Mos Craciun.