Dăruieşte educaţie

logo_30-ani

În an aniversar pentru World Vision România, acest an dificil la nivel global, dar care marchează 30 de ani ai implicării sociale și schimbărilor pozitive în viața a peste 560.000 de copii și  adulți din comunitățile rurale, noi vă spunem tuturor: CONTINUĂM SĂ ÎNVĂȚĂM. Dăruim educație pentru că educația este transformatoare, este cea care declanșează evoluția unui popor.

Se spune că binele se face în liniște.  Dar atunci când se și află, Binele devine mai mult.

Iar de 30 de ani, acești #EroiNeStiuti ai World Vision România, care fac binele fără să caute recunoaștere, fie că vorbim de profesori, psihologi, asistenți sociali, donatori individuali și corporate, voluntari sau angajați, au sădit speranța  în  viețile  a  peste  560.000 de  copii și adulți  din  500 de comunități rurale, situate în 18 județe, beneficiarii direcți ai programelor noastre.

Implicarea acestor eroi neștiuți a avut un impact major în educație, protecție socială, sănătate, antreprenoriat social și dezvoltare rurală, intervenții în situații de urgență.

Munca noastră este acum mai importantă ca niciodată. Cu siguranţă această perioadă a pus sistemul de educaţie din România în lumina reflectoarelor, iar toate lipsurile s-au văzut clar.

Însă toţi copiii merită să aibă acces la educaţie şi doar împreună cu donatorii noştri putem face şcoala de la satele din România un loc unde copiii să poată să continue să înveţe.

De aceea, am lansat campania aniversară #EroiNeStiuti prin care facem un apel pentru digitalizarea şi modernizarea şcolilor din mediul rural.

Ce am făcut în cei 30 de ani

Află povestea NeŞtiută!

Continuăm să învăţăm

continuăm să educăm cu ajutorul tehnologiei

icon_digitalizare

Digitalizare

Dorim ca până la începutul noului an școlar, 6600 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm să beneficieze de acces la educație cu ajutorul tehnologiei. Iar profesorii lor să fie instruiți digital pentru a le oferi educație chiar și în situații de criză.
Fii alături de #EroiNeStiuti și dăruiește educație pentru ca noi să continuăm împreună să învățăm mii de copii!

target_digitalizare
icon_modernizare

Modernizare

27 de școli și 6 grădinițe din comunitățile în care activăm din județele Vaslui, Ialomița, Dolj și Vâlcea primesc elevii în condiții precare de igienă: nu au grupuri sanitare moderne, dotate cu apă curentă, în incinta școlilor, încălzire sau mobilier potrivit, pereți stabili și acoperiș fără scurgeri. Până la începutul noului an școlar, ne-am propus să modernizăm aceste școli. Fii alături de #EroiNeStiuti și dăruiește educație pentru ca noi să continuăm împreună să învățăm mii de copii!

target_modernizare

Ajută-ne printr-un share pe conturile tale de socializare să facem cunoscută cauza şi să continuăm să învăţăm.

Spune-le prietenilor tăi!


Trimite

Împreună construim viitorul unor copii din comunităţile vulnerabile,
 prin digitalizarea şi modernizare şcolilor

Partenerii noştri sunt cei care ne ajută să susţinem viitorul

Alătură-te conversaţiei

Vrem să auzim poveștile tale! Numește-ți eroul într-o postare pe retelele de socializare folosind #EroiNestiuti

Donează