Dăruieşte educaţie

Dăruieşte educaţie

Harta intervenției imediate în școlile din mediul rural

Facem un apel la sprijinirea continuă a școlii românești, în special a învățământului rural prin strângerea de fonduri dedicate intervenției de urgență în sprijinul școlilor și copiilor din mediul rural, odată cu începerea școlii.

Avem în vedere pentru debutul noului an școlar intervenția pentru cel puțin 6.600 de copiii şi 100 de profesori din 80 de comunităţi nevoiaşe de la sate și 27 de şcoli şi 6 grădiniţe pentru renovări și reabilitări în regim de urgență. Copiii de la sate care vor să continue să înveţe, însă ar putea fi lăsaţi în urmă pentru că nu au resurse.

Descoperă poveștile celor care ajută copiii! Alătură-te!

În an aniversar pentru World Vision România, acest an dificil la nivel global, dar care marchează 30 de ani ai implicării sociale și schimbărilor pozitive în viața a peste 560.000 de copii și  adulți din comunitățile rurale, noi vă spunem tuturor: AJUTĂM ÎN CONTINUARE MII DE COPII SĂ ÎNVEȚE. Dăruim educație pentru că educația este transformatoare, este cea care declanșează evoluția unui popor.

Se spune că binele se face în liniște.  Dar atunci când se și află, Binele devine mai mult.

Iar de 30 de ani, acești #EroiNeStiuti ai World Vision România, care fac binele fără să caute recunoaștere, fie că vorbim de profesori, psihologi, asistenți sociali, donatori individuali și corporate, voluntari sau angajați, au sădit speranța  în  viețile  a  peste  560.000 de  copii și adulți  din  500 de comunități rurale, situate în 18 județe, beneficiarii direcți ai programelor noastre.

Implicarea acestor eroi neștiuți a avut un impact major în educație, protecție socială, sănătate, antreprenoriat social și dezvoltare rurală, intervenții în situații de urgență.

Munca noastră este acum mai importantă ca niciodată. Cu siguranţă această perioadă a pus sistemul de educaţie din România în lumina reflectoarelor, iar toate lipsurile s-au văzut clar.

Însă toţi copiii merită să aibă acces la educaţie şi doar împreună cu donatorii noştri putem face şcoala de la satele din România un loc unde copiii să poată să continue să înveţe.

De aceea, prin campania aniversară #EroiNeStiuti facem un apel pentru educație de calitate și am lansat Fondul de Urgență pentru sprijinirea imediată a copiilor și şcolilor din mediul rural.

De 30 de ani, alături de copii și familiile vulnerabile

Un share înseamnă ajutor: oferă-l! 

Spune-le prietenilor tăi!


Trimite

Partenerii noştri sunt cei care ne ajută să susţinem viitorul

Alătură-te conversaţiei

Vrem să auzim poveștile tale! Numește-ți eroul într-o postare pe retelele de socializare folosind #EroiNestiuti

Donează