Înscrie-ți ONG-ul în programul Parteneriat pentru Ocupare 2.0

ONG-ul tău ajută oamenii să-și dezvolte competențele, să-și descopere vocația sau să-și găsească un loc de muncă?

Înscrie-te în programul Parteneriat pentru ocupare 2.0 și crește impactul acțiunilor tale!  

Parteneriat pentru ocupare 2.0 este un program gratuit de dezvoltare pentru ONG-urile din domeniul ocupării și formării pe piața muncii. De ce „parteneriat”? Pentru că vom lucra împreună, ca niște parteneri ai schimbării, ca să accelerăm dezvoltarea și să creștem impactul organizației tale. De ce „2.0”? Pentru că ne concentrăm pe felul în care va arăta munca în viitor. Te ajutăm să-ți adaptezi serviciile și să pregătești oamenii din comunitatea ta pentru piața muncii de mâine.

Ce oferă programul?

În cadrul programului, vom activa împreună potențialul a 30 de ONG-uri din domeniul ocupării și formării oferindu-le:

  • Mentorat. Vei avea parte de sprijin din partea mentorilor ca să-ți îmbunătățești serviciile de ocupare, iar un expert tehnic te va ajuta să digitalizezi activitatea organizației.
  • Cursuri acreditate. ONG-ul tău va putea participa la 3 cursuri de formare în 3 domenii: accesare de fonduri, facilitare comunitară și competențe antreprenoriale, financiare și juridice.
  • Vizite de studiu internaționale.  Veți participa la schimburi de experiență internațională, care vor include vizite de studiu la Bruxelles și Torino.
  • Comunitate. Te vei conecta cu organizații care au aceeași misiune și vei învăța cum vă puteți face vocea auzită la nivelul autorităților!

Cum știu dacă sunt eligibil?

Vor putea deveni parte din program doar ONG-urile din 4 regiuni ale țării (Nord-Vest, Centru, Nord-Est și Sud-Vest Oltenia) care au prevăzut în statutul organizației, printre obiective, implementarea de măsuri specifice pieței muncii. Toate condițiile de eligibilitate și alte detalii despre program găsiți aici.

Cum îmi înscriu ONG-ul în program?

Pentru a deveni parte din program, ONG-urile trebuie să completeze formularul de înscriere, în care vor atașa și documentele justificative. Completează formularul apăsând butonul de mai jos.

Proiectul Parteneriat pentru Ocupare 2.0 este co-finanțat din Programul Educație și Ocupare 2021-2027. Prioritatea P01 „Modernizarea instituțiilor pieței muncii”. Proiectul este implementat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, în parteneriat cu Fundația World Vision România.