Anunt licitatie contractare servicii catering World Vision-Valcea

Fundatia World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International prezent in peste 100 de tari din intreaga lume. World Vision Romania este o fundatie crestina care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy, punand in centrul activitatii sale bunastarea copilului. Fundatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile,  in scopul depasirii saraciei si nedreptatii.

Inspirata de valorile crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen. In 31 de ani de prezenta in Romania, fundatia a ajutat peste 500.000 de copii si adulti, in 500 de comunitati din peste 15 judete.

Prin prezentul email, Fundatia World Vision Romania va invita sa participati la cererea de oferta pentru servicii de catering cu livrare la Happy Bubble  WV Valcea :

Lot 1 Biblioteca Judeteana Valcea :Strada Carol I, nr 26, Ramnicu Valcea, Judetul Valcea

Criteriul de selectie a furnizorului va fi combinatia dintre pretul cel mai mic si experienta in lucrul cu grupuri vulnerabile, iar furnizorul trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

1.Sa livreze in fiecare saptamana, incepand cu luna Februarie 2024 pana la 30.06.2024 , cu posibilitate de prelungire pana in  luna a 8 a(mai putin in perioada vacantelor), zilnic, de luni pana vineri (5 zile/saptamana, in total ~150 zile) 50 de portii de mancare/zi, (cu posibilitate de crestere pana la 75 de portii), pentru beneficiari- copii refugiati ucraineni ai centrulor Happy Bubble Valcea.

Portia de mancare consta dintr-un fel principal + desert, ambalate individual in caserole cu tacamuri.

*Cu mentiunea ca in momentul acesta dorim 35-50 portii pe zi, in functie de context sa putem sa marim numarul pana la 75 de portii la nevoie.

*Comanda se va da zilnic, urmand sa se agreeze de comun acord cu furnizorul orele de transmitere a comenzii.

2)      Meniurile zilnice trebuie sa respecte atat Legea 123/2008 cu privire la alimentația în școli și grădinițe cat si Ordinul nr. 1563/2008 cu privire la alimentația în școli și grădinițe, articole de lege referitoare la compozitia si cantitatea fiecarei portii de mancare livrate catre copii in scoli si gradinite, lucru pe care furnizorul il va asuma in scris, contractual.

3)      Facturarea se va face lunar (pe data de 30 a lunii), cu termen de plata minim 30 zile.

4)      Transportul in cutii termoizolante autorizate HACCP, trebuie sa fie inclus in pret.

5)      Experienta in lucrul cu grupuri vulnerabile.

Daca doriti sa participati la aceasta licitatie, va rugam sa completati cele 2 documente atasate apoi sa ni le transmiteti pe email (la adresa achizitii@wvi.org si Silviu-nicolae_georgescu@wvi.org ) semnate si stampilate, impreuna cu o copie a CUI si autorizatia DSV, precum si cu oferta de pret, pana la data de 26.01.2024, ora 12.00.