Cafeneaua de Joburi – Targ de locuri de munca 

Activitatile de sprijinire pentru tineri continua in cadrul proiectului Vreau Primul Job! Proiectul este derulat de Fundația World Vision România în parteneriat SC ASCENDO SRL si este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară Inițiativa locuri de munca pentru tineri. 

Astfel, daca esti in cautarea unui loc de munca, te invitam sa participi la Cafeneaua cu Joburi – Targ de locuri de munca ce va avea loc in data de 20 noiembrie 2023, Hotel Ramada – Craiova, incepand cu ora 10.00.  

In cadrul evenimentului vor fi prezenti numerosi angajatori, cu oferte de muncă din domenii variate – industrie usoara, servicii, turism etc.  

Proiectul ”Vreau primul Job” isi propune cresterea ocuparii si a nivelului de competente pentru minim 285 de tineri NEETs, care nu detin un loc de munca si nu participa la programe de educatie sau formare, cu varste intre 16 si 29 de ani, domiciliati in Regiunea Sud Vest Oltenia, inclusiv tineri cu risc de excluziune sociala si din comunitati marginalizate, in vederea unei integrari sustenabile si de calitate pe piata muncii. 

Pe parcursul evenimentului, echipa proiectului ”Vreau primul Job” este gata să sprijine tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani, care nu sunt înscriși la școală/facultate și nici nu au un loc de muncă în acest moment, prin: 

  • servicii de orientare profesională și mediere pentru piața muncii 
  • identificare locuri de muncă conform competențelor dobândite 

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de Fundația World Vision România, în cadrul evenimentului Cafeneaua cu Joburi, prin proiectul “VREAU PRIMUL JOB!”, îi puteți contacta la numărul de telefon 0786/959362 sau 0744/192121 (L-V între orele 9.00-17.00) – sau puteți discuta direct cu echipa proiectului în cadrul evenimentului. 

Va asteptam cu interes.