Ionuț, băiețelul care a descoperit cum este să fii iubit și să te poți bucura de joaca la mare

Un băiat se avântă în apa învolburată, puțin mai departe decât colegii lui. Doamna învățătoare strigă după el ca să vină mai în față. Copilul așteaptă câteva secunde în semn de protest, dar apoi se întoarce la colegii lui. Se joacă împreună volei pe apă, iar băiețelul se ridică cu tot corpul ca să paseze înapoi fiecare minge. 

Ionuț (10 ani) este unul dintre copiii cu acel zvâc pentru a-și împinge mereu limitele. Fie că e vorba de cât mult poate învăța, cât de frumos poate desena, cât de departe poate înota sau câte poziții poate găsi pentru a face poze la prima lui bălăceală. Vara aceasta, băiețelul a văzut marea pentru prima dată. Și s-a bucurat. De fiecare moment. 

Băiețelul care a descoperit joaca la mare

„Era unul dintre cei mai energici copii. Mereu pe fugă: când afară, când în apă. Strigam după el să aibă grijă, să vină mai aproape. O secundă nu stătea locului. La fiecare poză de grup se băga repede și el. Își dorea mult sa fie parte din tot ce se întâmpla acolo. E un copil lipicios și cald, care se bucură când primește atenție“, ne-a povestit învățătoarea lui. 

Până de curând, Ionuț și sora lui au crescut într-un centru de plasament. Acum, însă, cei doi frați și-au găsit un cămin plin de iubire într-un sat aproape de București. Dar nici aici banii nu ajung pentru bucurii ca o excursie la mare sau la munte. 

Ne dorim ca și alți copii, cu mai puține posibilități, precum Ionuț să aibă vara aceasta o vacanță de neuitat.

Ne propunem să ducem peste 400 de copii de la sate să vadă marea și să meargă la alte bălăceli distractive. Ajută-i pe copiii de la sate să aibă o vacanță de neuitat! Trimite 4 euro/lună prin SMS la 8864 cu textul SPERANTA sau donează direct pe butonul de mai jos. 

*Prenumele băiețelului a fost schimbat pentru a-i proteja identitatea.