Antreprenoriat social și dezvoltare rurală

O comunitate dezvoltată este o comunitate autosustenabilă. 

De-a lungul timpului, am lucrat cu oamenii din comunităţi, oferindu-le oportunităţi antreprenoriale şi profesionale care să-i ajute să câştige un venit stabil şi să poată avea grijă de copiii lor. 

Astfel am oferit acces micilor producători la materiale şi tehnologii noi şi am donat animale sau mijloace de producţie. Am organizat cursuri de instruire şi asistenţă tehnică pentru a-i ajuta pe cei care îşi doreau să înceapă o mică afacere şi i-am susţinut pe fermieri să formeze asociaţii profesionale, care să le mărească şansele de a fi competitivi pe piaţa europeană, inclusiv prin atragerea fondurilor europene existente.  

Mai mult, World Vision a construit şi cultivat o cultură a dialogului şi a intervenit pentru ca fiecare comunitatesă-şi dezvolte structuri ale societăţii civile, capabile să modeleze dialogul, implicarea, iniţiativă comunitară.

ANTREPRENORIAT ȘI DEZVOLTARE RURALĂ  

450 de participanți la cursuri de antreprenoriat 

2.600 de persoane sprijinite pentru a-și începe propria afacere 

500 de familii de la sat trăiesc din afacerile cu miere lansate cu ajutorul WVR 

ASISTENȚĂ COMUNITARĂ  

59 de asociaţii constituite: 20 comunitare; 17 meşteşugăreşti; 27 asociaţii de părinţi, tineri sau sportivi

100 de membri ai Structurilor Comunitare Consultative în programe de instruire 

Implicarea acestor #EroiNeȘtiuți nu se oprește aici, alături de tine vor continua să dăruiască șanse reale la o viață mai bună tuturor copiilor din comunități vulnerabile! Fii și tu un erou și oferă SPERANȚĂ!