VOTATI VOLTAJ CU MELODIA „DE LA CAPAT” IN COMPETITIA EUROVISION ROMANIA 2015!

Bucuresti, 20.02.2015 | Trupa Voltaj, ambasadori ai fundatiei World Vision Romania, s-a calificat in marea finala Eurovision Romania 2015, cu piesa „De la Capat”. Piesa-manifest este dedicata programelor pentru copiii si tinerii aflati in situatii dificile si vorbeste cu infinita sensibilitate despre cat de important este sa primesti o a doua sansa in viata. Clipul ilustreaza drama copiilor ramasi singuri acasa, care viseaza un nou inceput alaturi de parintii plecati la munca in strainatate.

Trupa Voltaj  a trecut de preselectii si a intrat in marea finala Eurovision Romania 2015 care se va desfasura pe 8 martie la Sala Polivalenta din Craiova.

Piesa „De la capat’ a fost lansata in noiembrie 2014, iar videoclipul contine imagini din filmul „Calea Dunarii”, in regia lui Sabin Dorohoi, care spune povestea celor peste trei milioane de romani plecati sa lucreze in strainatate ce si-au lasat copiii acasa singuri sau in grija rudelor. Concomitent cu piesa si videoclipului ei, Voltaj a lansat si site-ul www.delacapat.ro, cu ajutorul caruia membrii trupei vor sa atraga oamenii spre programele organizatiilor World Vision Romania si Habitat For Humanity Romania, care si-au asumat misiunea de a ajuta copiii si familiile aflate in dificultate.

Vezi mai multe aici.

Conform www.bestmusic.ro, Calin Goia, solistul trupei, a declarat intr-un interviu recent ca adevaratul motiv al inscrierii in competitie a cantecului este dorinta lui de a ajunge la Viena pentru a transmite un mesaj. Acela ca romanii nu sunt lenesi sau hoti si ca marea majoritate munceste din greu si cinstit, iar sacrificiile pe care acestia le fac sunt enorme.

In cazul in care Voltaj castiga competitia nationala si merge mai departe la Viena, membrii trupei au pregatit si varianta in limba engleza a piesei astfel incat mesajul sa poata ajunge la toti europenii care asculta piesa.

Trupa a mai participat si in 2003 la Eurovision. Speram ca anul acesta participarea lor sa fie incununata cu succes.

Ascultati aici mesajul trupei Voltaj pentru fanii Eurovision! Hai Voltaj!

Voltaj – De la capat (Official Video)