FOTBAL IN SPRIJINUL COPIILOR DIN PROGRAMUL NATIONAL DONATOR DE VIITOR

Comunicat de presa

Sfarsitul acestei saptamani, mai exact in zilele de sambata 29 si duminica 30 noiembrie a.c , ora 9.00, Fundatia World Vision Romania- Biroul Zonal Valcea organizeaza cea de a doua editie a „Cupei World Vision” la fotbal.

Meciurile vor fi gazduite de Sala Polivalenta Traian din Rm.Valcea si vor aduce din nou la start echipe alcatuite din reprezentanti ai unor importante institutii si companii.

Finala turneului se va disputa duminica, nu inainte de provocarea lansata echipelor de catre organizator : loviturile spre bara transversala a portii si de un meci de fotbal surpriza.

Fondurile stranse cu acest prilej vor fi directionate catre programul national „Donator de viitor” , in sprijinul copiilor proveniti din mediile cele mai defavorizate, pentru a contribui la dezvoltarea acestora si a comunitatilor din care provin.

Pana in prezent peste 600 de copii din Romania si-au gasit sustinatori si beneficiaza in cadrul programului „Donator de viitor” de sprijinul necesar pentru a deveni mai tarziu niste adulti sanatosi, educati si responsabili pentru societate.

Partenerii evenimentului: Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, Clubul Sportiv Municipal Rm.Valcea, Asociatia Judeteana de Fotbal Valcea, Liga Suporterilor Valceni.

Intrarea este libera, insa orice donatie din partea spectatorilor in urnele plasate la eveniment cu sprijinul voluntarilor World Vision Romania va fi binevenita.

Va asteptam cu drag!

Evenimentul este  organizat cu sprijinul sprijinul sponsorilor specificati in poster.