IMPLINESTE O DORINTA DIN BRADUL NOSTRU SI DEVINO DONATOR DE VIITOR

Craiova 9 decembrie 2013 – Ca si anul trecut, bradul nostru de Craciun din Craiova este plin de dorinte ale copiilor in nevoie. Acestea asteapta sa fie implinite. Bradul a fost amplasat la etajul I din Electroputere Parc Mall din Craiova incepand cu 9 decembrie si e impodobit cu carduri cu dorinte pe care trecatorii sunt invitati sa le implineasca pana pe 15 decembrie.

In interiorul fiecarui card se va afla o dorinta a unui copil aflat in nevoie. Trecatorii afla ca pot indeplini dorintele copiilor devenind, chiar si pe loc, donatori de viitor. Reprezentantii si voluntarii World Vision sunt acolo pana pe 15 decembrie pentru a le povesti acestora mai multe despre particularitatea programului nostru.

Tot in cadrul campaniei, in fiecare joi, craiovenii sunt invitati la un spectacol de improvizatie “On the Spot Impro” sustinut la New ArcadePub Craiova. Trupa de actori urmeaza sa devina donator de viitor directionand o parte din incasari. Pe data de 19 decembrie, ora 19.00, in cadrul Operei Romane Craiova va avea loc un spectacol de balet de Josef Bayer. Donatiile oferite de catre spectactori vor merge tot catre sustinerea copiilor din programul nostru.

De asemenea, diferite companii si scoli din Craiova se vor alatura in aceasta perioada cauzei World Vision prin donatii de pachete cu cadouri, iar presa locala va sustine campania prin prezentarea si promovarea povestilor beneficiarilor nostri si trimitere la proiectul “Donator de viitor.”
Revenim cu noutati si vesti bune in urmatoarea perioada!
„Donator de viitor” este programul de dezvoltare comunitara prin care World Vision Romania invita donatori individuali romani sa se implice in schimbarea viitorului unui copil din judetul Dolj si al intregii comunitati in care acesta traieste. Prima etapa a programului se deruleaza in intervalul octombrie 2013 – septembrie 2014 si vizeaza nevoile a 600 de copii din 13 comunitati defavorizate din judetul Dolj, acesta fiind unul dintre judetele cu cel mai scazut nivel de trai din Romania. Implementarea campaniei se va realiza pe domenii de activitati, conform filozofiei World Vision, avand 5 paliere principale: educatie, sanatate, dezvoltare economica, advocacy si dezvoltare spirituala. Desfasurarea programelor are permanent in vedere transformarea comunitaţilor din entitaţi pasive, neimplicate, aflate in aşteptarea sprijinului din afara pentru depaşirea situaţiilor dificile, in comunitaţi active, implicate, capabile sa construiasca viitorul propriilor copii.

Peste 150 de copii doljeni au acum donatori de viitor. Alţi 450 de copii inscrisi in proiect asteapta ajutorul nostru
http://www.worldvision.ro/donator-de-viitor