MONEYGRAM A DISTRIBUIT IN ROMANIA RECHIZITE SCOLARE COPIILOR DIN PROIECTELE WORLD VISION ROMANIA

Bucuresti, 4 octombrie 2012 – Una dintre cele mai mari companii specializate in transferuri de bani intampina noul an scolar cu o donatie de 100.000 $ catre World Vision. Mai multi elevii din judetele Ialomita, Valcea, Vaslui si Cluj au rechizite scolare noi prin donatia pe care MoneyGram a oferit-o fundatiei pentru sustinerea educatiei. Angajatii MoneyGram au pregatit si au distribuit personal ghiozdanele cu rechizite copiilor din clasele primare din Jilavele, judetul Ialomita.

Reprezentantii MoneyGram si World Vision, alaturi de managerul Scolii Aviator Constantin Cantacuzino din comuna Jilavele, judetul Ialomita, au celebrat evenimentul in cadrul unei scurte ceremonii urmate de distribuirea rechizitelor si un scurt spectacol oferit de grupul folcloric de copii Colinda.

Donatia de rechizite scolare din Romania face parte din campania internationala „Back to school” prin care MoneyGram isi propune sa aduca elevii mai aproape de procesul educational donand rechizite pentru noul an scolar in proiectele World Vision din peste 12 tari din Europa de Est, America Latina, Africa si Asia in valoare de de 100.000 $.

“Educatia este primul pas catre o viata mai prospera, de aceea, multi clienti MoneyGram care lucreaza in alte tari utilizeaza serviciile noastre si trimit bani familiilor pentru a le ajuta sa intampine noul an scolar”, a spus Juan Agualimpia, Chief Marketing Officer MoneyGram. “Ne bucuram ca prin intermediul serviciilor noastre putem sa contribuim la apropierea familiilor si suntem fericiti ca putem sustine educatia in comunitatile unde ne desfasuram activitatea”.

“MoneyGram considera ca educatia este un factor esential pentru crearea de oportunitati pentru indivizi, familie si comunitati iar sustinerea initiativelor care fac posibil acest lucru este un obiectiv important pentru noi”, a declarat Radu Pojoga, MoneyGram Country Manager Romania si Bulgaria. “Astazi, prin intermediul campaniei globale <<Back to school>> sustinem 600 de elevi din Ialomita, Vaslui, Valcea si Cluj cu rechizitele scolare de care au nevoie. Speram ca aceste rechizite sa aduca bucurie si inspiratie copiilor care vor fi vizitati de echipele noastre”.

De asemenea, angajatii MoneyGram din Kenya si Filipine vor distribui personal rechizite copiilor care au nevoie, insa vor beneficia de aceasta donatie si elevi din Albania, Ghana, Haiti, Laos, Rwanda si Vietnam, tari unde World Vision activeaza.
“Proiectele World Vision din toata lumea au nevoie de rechizite scolare si suntem recunoscatori MoneyGram pentru donatia generoasa. In Romania, prin intermediul acestei initiative, 600 de copii sustinuti de organizatia noastra vor primi rechizite pentru inceperea noului an scolar. Mii de alti copii din proiectele World Vision la nivel mondial vor primi de asemenea rechizite scolare,” a declarat Catalin Popa, Director National al World Vision Romania. “Ne bucuram de asemenea sa vedem ca angajatii MoneyGram se implica in distribuirea produselor astfel incat pot vedea rezultatele pozitive ale eforturilor depuse si valoarea reala pe care o are aceasta donatie pentru copii”.
MoneyGram a ales sa faca aceasta donatie catre World Vision datorita obiectivului organizatiei de a lupta cu lipsurile financiare pentru a creste oportunitatile educationale ale elevilor din peste 100 de tari din toata lumea.

“Ne bucuram sa consolidam resursele existente in scolile din Romania si ne dorim sa inspiram elevii sa faca un pas mai departe catre un viitor mai bun,” a spus Pojoga.

 

Despre MoneyGram

MoneyGram, lider pe piaţa transferurilor de bani, ofera soluţii financiare pentru clienţii care nu au gasit raspuns la nevoile lor in cadrul instituţiilor financiare tradiţionale. MoneyGram ofera servicii de transfer de bani la nivel global şi servicii de plata a facturilor in Statele Unite şi Canada, printr-o reţea globala ce cuprinde peste 284.000 de agenţi locali, inclusiv retaileri, oficii poştale internaţionale şi instituţii financiare – in 196 de ţari şi regiuni.

Serviciile MoneyGram® sunt disponibile oriunde este afişata sigla MoneyGram, la filialele Bancii Comerciale Romane (BCR), UniCredit Ţiriac Bank, OTP BANK, ProCredit Bank, Alpha Bank, Libra Bank, Volksbank, RIB, Smith&Smith, Carrefour, Speed Transfer şi Intesa Sanpaolo Bank.

Pentru a afla mai multe detalii, va invitam sa vizitaţi site-ul www.moneygram.com