Gabriela: Începem schimbarea de unde contează – investind în educație

Ne bucurăm să ne vedem partenerii pe deplin implicați în educație, tocmai pentru că acest lucru stă la baza formării profesioniștilor de mâine.

Gabriela Badea, Employer Branding Specialist la Systematic, crede în proiectele noastre de multă vreme, ne este parteneră și am colaborat încă de la fostul ei loc de muncă, unde mereu a căutat oportunități de a-și implica echipa în acțiunile punctuale World Vision, cu scopul de a oferi copiilor din programele noastre câte o bucurie. După mutarea ei la compania Systematic, Gabriela a dorit să continue colaborarea cu un „ONG de suflet” pentru că ea recunoaște importanța educației în rândul elevilor de la sate.

„Implicarea mea și a colegilor mei a venit natural, iar cu ajutorul provocării lansate către comunitatea programatorilor de Java am reușit să atragem fonduri pentru digitalizarea și modernizarea infrastructurii școlare.​ Susținem organizațiile care dezvoltă modele de inovare socială și care se implică real în crearea de oportunități echitabile pentru toate categoriile sociale. Systematic este mai mult decât o companie producătoare de soluții și produse software, este o colectivitate de profesioniști care își dorește să facă diferența, începând de unde contează: investind în educație.”

Le suntem mai mult decât recunoscători Gabrielei și colegilor săi de la Systematic pentru toată susținerea! Pentru a produce o schimbare este nevoie de oameni ca ei, de cât mai mulți eroi neștiuți care cred cu adevărat că toți copiii de la sate merită să aibă parte de aceleași condiții ca cei de la oraș, că merită investit în educația lor.

Eroii trăiesc printre noi, ne înconjoară, deși nu-i cunoaștem. Ei nu își asumă merite și nu așteaptă recunoaștere. Gabriela este un #ErouNestiut. Ajută-ne să-i facem cunoscută povestea! Distribuie această poveste!

World Vision. De 30 de ani în România. Continuăm să învățam.