Ashburn United States 0 donatori si 16 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Voluntariaza pentru WVR


Avem alaturi de noi 306 voluntari entuziasti si bucurosi ca se implica in proiectele noastre. 126 dintre ei au lucrat in mod direct cu copiii iar restul au sustinut campaniile de strangere de fonduri si au promovat spiritul civic in comunitatile partenere. Suntem mandri de toti voluntarii pentru ca isi doresc sa aduca o schimbare in comunitatile in care traiesc, sunt persoane active, sociabile si sunt prietenii nostri.


Ce inseamna voluntariatul

Activitatile in cadrul World Vision sunt fi diverse si interesante.
Poti voluntaria in birourile World Vision daca vrei sa ne ajuti in pregatirea campaniilor de strangere de fonduri sau poti lucra direct cu copiii din comunitatile partenere.
Ne poti ajuta in promovarea mesajelor catre publicul larg prin activitati jurnalistice sau iti poti face chiar practica in cadrul World Vision.

Activitatea noastra este diversa si suntem siguri ca veti gasi locul potrivit in echipa noastra.
Devino voluntar

Daca esti interesat sa devii voluntar World Vision trimite-ne o scrisoare de intentie in care sa ne spui ce activitati ti s-ar potrivi si care este disponibilitatea ta, precum si CV-ul tau, la adresa voluntariat@wvi.org
In cazul in care vor exista oportunitati de voluntariat, te vom contacta.

Iti multumim si te asteptam cu drag alaturi de noi! Echipa World Vision
Testimoniale

Madalina Buzatoiu

"Voluntariez pentru ca "imi pasa" si ma implic cu drag in activitatile World Vision. Este o echipa de suflet."

 

Mihnea-Alexandru Gaman

“Pentru mine, World Vision a fost un prilej de a participa activ la viata comunitatii din care fac parte si de a cunoaste, intr-adevaratul sens al cuvantului, greutatile pe care le au de indurat tineri de varsta noastra, dar care provin din medii defavorizate”.

 

Dobrica Elena-Codruta

“World Vision a avut un impact pozitiv asupra mea ca persoana, intrucat m-a facut sa ma gandesc mai mult la persoanele pe care sta in puterea noastra sa le ajutam (si totusi pentru care nu facem nimic) si la faptul ca o schimbare in acest sens trebuie sa inceapa de undeva, iar organizatia World Vision a demonstrat acest lucru”

 

Crina Cretu

“M-am alaturat echipei World Vision in clasa a 11-a, de buna voie si nesilita de nimeni, in urma recrutarilor facute in scoala noastra. Am inceput prin a face traduceri si atunci cand mi-a permis timpul am participat la activitatile ce implicau copiii cu dizabilitati sau strangerea celor 2% din impozitul pe salariu pentru dezvoltarea invatamantului din mediul rural”

 

Galeanu Andreea

“Am ales sa fac voluntariat la Wold Vision pentru ca am sansa sa ii ajut pe copiii cu o situatie mai dificila si pentru ca atunci cand descopar o noua poveste dintr-o scrisoare tradusa sunt fericita sa stiu ca si contributia mea conteaza.”

 

Amarasteanu Andrada Mihaela

”Reactia copiilor cand te vad si iubirea pe care ti-o daruiesc neconditionat este cea mai mare satisfactie pe care o poti avea. De aceea sfatuiesc pe oricine poate si are macar putin timp liber sa faca voluntariat… chiar daca nu sunt recompense materiale cele sufletesti sunt mai mult decat suficente. Va garantez ca nu veti regreta!”Activitati

Sambata, 28 aprilie 2012, voluntarii World Vision au participat in City Park Mall, la un flash mob organizat in cadrul Campaniei 2%, pentru a transmite vizitatorilor si publicului larg, mesajul de a directiona 2% din impozitul platit catre stat, organizatiei World Vision Romania.

Au dansat in incinta mall-ului, 30 de voluntari si 10 copii care urmeaza cursuri de dans modern la Palatul Copiilor. La finalul flash mob-ului, voluntarii au impartit flayere vizitatorilor, indemnandu-i sa isi foloseasca dreptul de a directiona cei 2%.