Ashburn United States 0 donatori si 29 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

2015


Peste 7.000 de copii din familii cu posibilitati limitate au fost vizitati si in ...

Bucuresti, 21.12.2015 – Donatorii campaniei „Esti om bun, fii si tu Mos Craciun” derulata de fundatia World Vision Romania au adus bucuria sarbatorilor de Craciun unui numar de peste 7.000 de copii din mediul rural. Cu ajutorul lor, Mos Craciun a ajuns si in acest an la copiii din judetele Ialomita, Cluj, Valcea, Vaslui, Iasi si Dolj.
VEZI MAI MULT

600 de elevi din centrul tarii stiu mai bine ce meserii vor urma

Brasov, 10.12.2015 | Peste 600 de elevi din judeţele Braşov şi Covasna, mai bine jumătate dintre ei liceeni care studiază în domeniiile veterinar, agroturism şi industrie alimentară, au beneficiat de consiliere profesională, sesiuni de practică inovativă, vizite de studiu în companii şi practică virtuală pe platforma www.practica.fermierdeviitor.r o.
VEZI MAI MULT

World Vision lanseaza “Raportul asupra ocuparii, angajabilitatii si ...

Bucuresti, 4.12.2015 | In Romania rurala, 46,2% din totalul persoanelor cu varsta intre 18-60 de ani declara ca nu au ocupatie. Dintre acestea, 29% spun ca sunt casnice si nu realizeaza niciun venit stabil si doar 4% sunt someri inregistrati. Totodata, 5 % din populația rurala declara ca detine o afacere proprie si 22% isi doresc ca in urmatorii doi ani sa porneasca o firma, majoritatea in domeniul agricol (57%).
VEZI MAI MULT

GAL - un instrument de dezvoltare economica pentru comunitate?

Vaslui, 26.11.2015 | Workshopul – Informare si colaborare prin intermediul Grupurilor de Actiune Locala (GAL) a reunit participarea beneficiarilor World Vision din proiectele de dezvoltare economica, a liderilor din cele patru GAL-uri care isi desfasoara activitatea in judetul Vaslui si a reprezentantilor, elevi si profesori, de la licee agricole pentru a raspunde la intrebarea: GAL - un instrument de dezvoltare economica pentru comunitate?
VEZI MAI MULT

Scoala, mediu prielnic pentru formarea intelectuala si cresterea spirituala a ...

Bucuresti, 25 noiembrie - In cadrul proiectului „Alege Scoala in regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest”, derulat de catre Fundatia World Vision Romania, in parteneriat cu Patriarhia Romana, a avut loc marti, 24 noiembrie 2015, un eveniment de informare si diseminare a rezultatelor obtinute in cadrul Proiectului.
VEZI MAI MULT

Autoeficacitatea si evaluarea propriei persoane. Cautarea unui loc de munca: ...

Cluj, 21.10.2015 | Fundatia World Vision Romania, in calitate de partener al Asociatiei Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala, implementeaza proiectul “Inclusiv-Retea de centre suport pentru integrarea persoanelor vulnerabile pe piata muncii in 6 regiuni din Romania” alaturi de Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca, Fundatia pentru Dezvoltarea Asociatiilor de Ajutor Mutual si Landsbond der Christelijke Mutualiteiten.
VEZI MAI MULT

World Vision Romania deschide linia de SMS 8825 pentru donatii de 2 euro destinate ...

Bucuresti, 15 octombrie 2015 – Incepand cu data de 15 octombrie devine activa, pentru 3 luni, linia de SMS 8825 prin intermediul careia pot fi donati cate 2 euro pentru ajutorarea copiilor sirieni afectati de fenomenul migratiei.
VEZI MAI MULT

Contractarea serviciilor sociale - o solutie pentru pentru a raspunde eficient la ...

Cluj, 14.10.2015 – Comunicat de presa | Fundatia World Vision Romania in parteneriat cu Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) a organizat miercuri, 14 octombrie 2015, o Masa Rotunda cu tema «Contractarea serviciilor sociale: o solutie pentru pentru a raspunde eficient la nevoia de servicii sociale a grupurilor vulnerabile din judetul nostru!».
VEZI MAI MULT

Peste 100 de copii din judetul Cluj au format „Lantul supravieturii”

Cluj, 28.09.2015 | Peste 100 de copii, elevi ai scolilor din Iclod si Livada, au fost instruiti de catre paramedicii voluntari SMURD Cluj in cadrul unui proiect intitulat “Lantul Supravietuirii – Fii veriga lipsa!”. Proiectul sustinut de World Vision Romania a inclus prezentarea unor tehnici de acordare a primului ajutor in cazul stopului cardio respirator si a obstructiei cailor aeriene cu corp strain.
VEZI MAI MULT

World Vision militeaza pentru asigurarea demnitatii si respectului drepturilor ...

Bucuresti, 23.09.2015 | Fundatia World Vision Romania este alaturi de milioanele de copii sirieni care si-au parasit caminele ca urmare a conflictului intern din Siria si care sunt acum in pericol sa devina malnutriti, sa fie abuzati si exploatati.
VEZI MAI MULT

Prieteni corporatisti. Angajatii HP le-au daruit copiilor o raza de speranta la ...

Cluj, 17.09.2015 | Zeci de copii din comuna Mociu au trait cu adevarat bucuria si emotia inceputului de an scolar. Angajatii HP Software, prieteni fideli si devotati ai copiilor din satele Criseni si Straja, s-au alaturat campaniei „Back to school” derulate de World Vision si le-au daruit micutilor ghiozdane pline de rechizite, jucarii si dulciuri.
VEZI MAI MULT

Peste 600 de femei din satele Romaniei reinventeaza traditia tesutului la razboi

Bucuresti, 21.09.2015 - 18 ateliere de tesatorie vor fi deschise in această toamna, in zece judete ale tarii prin proiectul MADE IN RURAL. Astfel, peste 600 de absolventi ai cursului de tesatorie manuala vor avea posibilitatea sa practice meseria invatata in cadrul proiectului, cat mai aproape de propria casa.
VEZI MAI MULT

Mai multe resurse pentru educatia copiilor din mediul rural

Bucuresti, 14.09.2015 | Fundatia World Vision Romania lucreaza de 25 de ani in parteneriat cu scolile, primariile, bisericile si mediul de afaceri local pentru imbunatatirea educatiei copiilor din mediul rural. In tot acest timp am desfasurat proiecte educationale in peste 300 de comunitati din mediul rural. Impreuna am contribuit la prevenirea abandonului scolar si cresterea calitatii educatiei pentru aproximativ 100.000 de copii si tineri din mediul rural.
VEZI MAI MULT

„The rebel bats”, aplaudati la scena deschisa de echipa de management a Steelcase ...

Cluj, 26.08.2015 | „The rebel bats”, tinerii talentati, bursieri ai programului „Vreau in clasa a noua”, care au participat la proiectul pilot „Steelcase – Global Youth forum” au fost apreciati pentru originalitatea si creativitatea de care au dat dovada. Proiectul lor de promovare a produselor organice, preparate traditional, i-a impresionat pe membrii echipei de management si a departamentului de „Sustenability” din cadrul companiei.
VEZI MAI MULT

Copiii din mediul rural isi dezvolta abilitati noi in timpul vacantei de vara

Cluj, 24.08.2015 | In plina vacanta de vara, mii de copii din mediul rural isi petrec timpul la munca, alaturi de parinti si prea putini se bucura de o vacanta departe de gospodarie. Daca situatia materiala precara ii tine departe de o plaja insorita, in comunitatile partenere World Vision incercam sa gasim solutii care sa le ofere copiilor speranta ca viitorul lor este unul luminos.
VEZI MAI MULT