Ashburn United States 0 donatori si 73 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Aparitii in presa


Campania "Mandru sa fiu fermier" in emisiunea Romania Pozitiva (TVR Iasi)

Campania "Mandru sa fiu fermier" a fost prezenta in cadrul emisiunii Romania Pozitiva prin intermediul a doi dintre elevii Colegiului Agricol "Dimitrie Cantemir" din Husi, membri ai Cercului de Apicultura creat de World Vision in proiectul "Licee agricole - hub-uri locale pentru dezvoltarea fermelor mici si mijlocii" si a mentorului lor, dr. ing. Cristinel Bodescu, ce le-a asigurat practica in ferma sa apicola de la Solesti, Vaslui. Vezi aici emisiunea completa:
VEZI MAI MULT

Copiii din mediul rural, convinsi cu mancare calda sa vina la scoală – Programul ...

Daniela Buzducea, Director Executiv al Fundatiei World Vision, invitata la Adevarul Live, a vorbit despre ce inseamna programul „Paine si maine“ si despre felul in care acesta va fi implementat. Urmareste interviul complet aici:
VEZI MAI MULT

Jurnal pentru copii

In Romania, lipsurile nu sunt la fel de mari ca in Africa, si cu toate acestea, 1.7 milioane de copii traiesc in saracie lucie. Se estimeaza ca peste 150.000 dintre acestia nu au nici macar acte de identitate. Prin World Vision, mii de copiii din Romania au un prieten in strainatate care ii ajuta sa duca o viata mai buna in comunitatea saraca in care traiesc zi de zi.
VEZI MAI MULT

Peste jumatate dintre copiii romani, expusi riscului de saracie

Daniela Buzducea, director executiv World Vision Romania, a discutat sespre saracie si mai ales saracia in randul copiilor de la sat la emisiunea “Tanar in Europa” si cum proiectul Paine si Maine incearca sa schimbe statistica, pentru inceput, in 3 judete.
VEZI MAI MULT

In premiera cu Carmen Avram

„Este foarte greu si pentru mine si pentru dumneavoastra sa aflati ca un copil se duce la culcare flamand, pentru ca ne aminteste cat de tare doare foamea”, a declarat Daniela Buzducea, director national World Vision Romania pentru emisiunea In premiera cu Carmen Avram. Puteti viziona emisiunea completa aici link -
VEZI MAI MULT

De ce sunt romanii saracii Europei? O simpla statistica scoate la iveala o realitate ...

16.02.2016 | Suntem saraci pentru ca nu avem educatie sau ne lipseste educatia pentru ca suntem saraci? Malnutritia, lipsa educatiei si gradul scazut de ocupare intretin starea de saracie, iar cei mai afectati, din pacate, sunt copiii. Ziarul Gandul a realizat un articol amplu ce pleaca de la statisticile ingrijoratoare prezentate de World Vision Romania si care trage un semnal de alarma asupra cercului vicios din care nu reusim sa iesim.
VEZI MAI MULT

Peste 200.000 de copii din Romania merg flamanzi la culcare

10.02.2016 | 225.000 de copiii romani se duc zilnic flamanzi la culcare si 72% dintre familiile din mediul rural nu le pot asigura copiilor sub 5 ani o dieta minim acceptabila. Rezultatele - imbolnaviri grave sau malnutritie. Aceasta situatie alarmanta, prezentata de World Vision Romania, i-a atras atentia lui Stelian Muscalu, prezentatorul emisiunii Business Club - Digi24, care a vorbit despre cum s-a ajuns aici şi ce este de făcut pentru reducerea gradului de saracie.
VEZI MAI MULT

Donatie cu iz de antreprenoriat

8 Mai 2015 | “Donatie cu iz de antreprenoriat” este titlul emisiunii “Recrutat in Iasi” difuzata in reteaua de televiziune Digi24. Invitatia a venit ca urmare a faptului ca 69 de familii din judetul Vaslui au primit donatii de capre in valoare 48.300$ prin Fundatia World Vision Romania. Reportajul începe de la minutul 3:00 din emisiune şi continuă cu interviu în studio despre proiectele şi programele World Vision Romania.
VEZI MAI MULT

Recrutat în Cluj – Centre pentru integrarea persoanelor vulnerabile

26.03.2015 | Emisiunea Recrutat in Cuj a postului regional din Cluj Napoca al Digi TV, prezinta de la minutul 8:37 un interviu cu Mihaela Nabar, director al departmentului de granturi din fundatia World Vision Romania, vorbeste despre proiectul Inclusiv destinat integrarii pe piata muncii a 1.200 de persoane vulnerabile.
VEZI MAI MULT

O mana de ajutor

11.03.2015 | Articol in Revista Femeia de Azi despre situatia copiilor de la tara si mentionare donatii catre World Vision Romania (la pagina 34 - 35).“La varsta cand singurele lor griji ar trebui sa fie invatatul si joaca, unii copii radba frigul, lipsa mancarii si se lupta cu bolile si suferinta, fara sa le vina cineva in ajutor...”
VEZI MAI MULT

Ne dorim o tara cu copii sanatosi

15.02.2015 | Interviu cu Catalin Andrew Popa, Director Executiv al fundatiei World Vision Romania aparut in revista Politici de Sanatate. „Cu siguranta constientizam cu totii – parinti, autoritati, politicieni, jurnalisti – importanta de a avea copii sanatosi. Spunem adesea ca, daca ne dorim un viitor mai bun decat al generatiilor anterioare, trebuie sa avem astazi grija de copiii nostri. Sa fie oare acesta doar un slogan?”
VEZI MAI MULT

Cum se urzeste o afacere

04.02.2015 | Reportaj la TVR Iasi – emisiunea IMPACT, TVR 3 dar si la stirile de sears, din 4 februarie pe TVR 1 despre femeile din comuna Laza care au reinviat mestesugul razboiul de tesut cu ajutorul proiectului „Made in rural - cu mentiune despre World Vision in material - de la minutul 2:30.
VEZI MAI MULT

Studiu: bunastarea copiilor din mediul rural

29.01.2014 – In cadrul emisiunii De Garda de la The Money Channel de la ora 18:05 se prezinta o discutie cu Daniela Buzducea, director de advocacy si Cristina Mosteanu director de marketing despre situatia copiilor din rural
VEZI MAI MULT

1 din 5 romani traieste in saracie

07.01. 2015 | Fundatia noastra a fost invitata la talk show - Vocile Iasiului cu tema „1 din 5 romani traieste in saracie” realizat de Digi24 Iasi. Emisiune difuzata in reteaua Digi24.
VEZI MAI MULT

Fabrica de traditii culinare de la Hilita

15.12.2014 | Reportaj scris de Dan Gheorghe despre oamenii din Hilita, o comunitate care a „prins aripi” facand parte din Programul Zonal de Dezvoltare Comunitara din judetul Iasi desfasurat de World Vision Romania. „Nu poti spune ca te ingropi in saracie, atata timp cat te ineci in fructe. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti valorifici potentialul. Asta au inteles oamenii din satul iesean Hilita, cu aproape 400 de hectare de livezi.“...
VEZI MAI MULT