George, 14 ani, Iasi, 28.05.2002

George, 14 ani, Iasi, 28.05.2002

Poveste:

Elevul este în clasa a IXa. Media generală pentru clasele 5-8 este de 8,03. Deși avea posiblitatea să urmeze un liceu în comună, elevul a dorit să urmeze cursurile unui liceu de specialitate pentru a deveni medic veterinar. Deși familia nu are un venim minim garantat, părinții doresc foarte mult ca fiul lor să poată finaliza liceul și să urmeze cursurile Facultății de Medicină Veterinară.

George este pasionat de animale și se bucură de fiecare dată când oferă un tratament de îngrijire animalelor. Dorește să devină medic veterinar. Pe viitor, elevul dorește să-și deschidă o asociație care se ocupă cu creșterea și îngrijirea animalelor fără ajutor.

Familia lui George este  formată din trei membri, este o familie din mediu rural, cu venituri mici, o familie de oameni foarte responsabili, care  își susțin foarte mult fiul să urmeze studiile liceale. Casa în care locuiește familia  este îngrijită, mobilată modesc dar corespunzător, proprietate proprie. Familia trăiește din veniturile pe care le obțin din creșterea animalelor în gospodăria proprie. Părinții nu au vicii. Tatăl este suferind de o afecțiune la inimă, mama este casnică. În zonă nu există oportunități de angajare.

 

Judet: Iasi

Varsta; data nasterii: 14 ani, 28.05.2002

Profil: Veterinar

Materii: biologia si matematica

Ce vrea sa devina: Medic veterinar

Pasiune: animale, ingrijirea animalelor

Donează