Ashburn United States 0 donatori si 44 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Partenerii corporativiPantofiorul Fermecat

In urma cu putin timp am deschis magazinul nostru online www.pantofiorulfermecat.ro ce vine ca o completarea a punctului nostru de vanzare traditional din Centrul Comercial Vulcan. Oferim o gama diversificata de incaltaminte din piele pentru copii, de la pantofi, pantofiori de interior, ghete, cizme, pantofi sport pana la cizme de cauciuc. Preturile sunt accesibile, pentru buzunarele tuturor. Colaboram cu producatori din Romania in cea mai mare parte, dar avem si cateva colaborari cu producatori externi. Pj Shoes, Tino, SKR, BeOnly, Melania sunt cateva din brandurile comercializate.

Centrul DAGMAR D.V.

Centrul DAGMAR D.V. din Craiova investeste atat in dezvoltarea si formarea adultilor, cat si a copiilor, deoarece promoveaza invatarea permanenta- Lifelong Learning. Misiunea noastra este sa ii motivam, sa ii incurajam si sa ii ajutam pe ceilalti sa isi atinga potentialul personal si profesional. Dorim sa le oferim clientilor nostri servicii de o înaltă calitate profesională si umană, o experientă unică, utila si placuta, prin respectarea standardelor in domeniu si preturi competitive.

Jooble

Ce este Jooble acum și ce înseamnă pentru tine? Astăzi ca întodeauna, un element component principal al fericirii omenești este un serviciu bun. Indeferent de background, studii si experienta, uneori poate fi dificil să-ți găsești serviciul potrivit. Unde si cum l-ai căuta? Vreai mai repede și calitativ. Vreai să fii sigur că ai acces la toate ofertele pe piata. Vreai sa fii specific și ai nevoie de o cautare avansată. Deci ai nevoie de Jooble – un „google” al ofertelor de muncă. Jooble it! Jooble devine indispensabil dupa ce îl încerci.

Avenor College

Avenor College este o instituţie de învăţământ româno-britanic pentru elevi între 2 şi 18 ani, care urmăreşte dezvoltarea lor echilibrată. Călăuzim responsabil fiecare copil pe drumul propriu ajutându-l să crească frumos, să înveţe bine şi să fie mândru de rezultatele lui.
Lumea evoluează rapid. Apar tehnologii noi, ocupații noi, chiar domenii noi. Cel mai probabil, atunci când vor termina facultatea, elevii noștri vor avea meserii care nu există încă. La Avenor College, ne-am propus să educăm elevii pentru a reuși în acest viitor pe care acum abia îl întrezărim. Noi nu urmărim să creștem matematicieni, fizicieni, IT-iști, lingviști etc. Noi urmărim să dezvoltăm ființe umane capabile să se adapteze la o lume mereu în schimbare și să folosească ceea ce au acumulat acolo unde le este util, indiferent de domeniu.

Policolor

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol - în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

An de an policolor îşi asumă statutul de membru responsabil al comunităţii prin implicarea activă în iniţierea şi derularea unor programe educaţionale, culturale, sociale şi economice de interes local sau naţional.

Scurta istorie H&E Reinert Romania

Când, în 1931, fraţii Hermann şi Ewald Reinert au pus bazele micuţei lor "măcelării private" în orăşelul Loxten din Westfalia, nici nu visau că aceasta va creşte să devină un grup internaţional de companii. Astăzi, grupul Reinert are circa 1.400 de angajaţi în şase puncte de producţie (5 fabrici în Germania și una în România), iar produsele sale sunt exportate în peste 30 de țări.

Unitatea de producție de la Feldioara, Jud. Brașov - H&E Reinert S.R.L. - a fost inaugurată la începutul anului 2007, aceasta fiind prima fabrică pe care producătorul german a deschis-o în afara graniţelor ţării de origine.

Pe parcursul celor 9 ani de când compania H&E Reinert S.R.L. este prezentă pe piața din România a reușit să-și creeze un renume în segmentul mezelurilor premium, consolidat de recunoaşterea consumatorilor. Ca și dovadă a aprecierii produselor noastre de către consumatorii români stau distincțiile „Votat Produsul Anului”* primite de către cinci produse din portofoliul Reinert, respectiv: Martinel Gustărică și Șuncă din piept de curcan (în 2015), Salamul de Sibiu Reinert (în 2014), Martinel Șuncă și Martinel Mortadella (în 2013).

Fabrica de la Feldioara este certificată IFS – High Level, standard de calitate privind siguranța alimentară recunoscut de către toți specialiștii europeni din domeniu.

*Competiția „Produsul Anului” este organizată în România de către Media Concept Store (www.produsulanului.com).
Regulamentul campaniei „Reinert investește în educație!”.

VOX CARRIER

Furnizor global de servicii de voce este partener World Vision Romania incepand cu anul 2017 si se implica in dezvoltarea educatiei din mediul rural. Fondatorii și echipa au adus contribuții importante societății și vor continua să o facă în viitoarea existență a companiei. Filozofia de afaceri este construită pe baza integrității, responsabilității și respectului pentru valorile și cultura umană.

Puterea VOX CARRIER provine de la oamenii săi și, prin urmare, investind în educația și bunăstarea copiilor, ajută la pregătirea profesioniștilor de mâine și a societății viitoare.

Divertiland Water Park

Divertiland Water Park este cel mai mare parc acvatic din Romania, cu o suprafata totala de peste 100 mii de metri patrati si cu o capacitate de 7000 de persoane. Castigator al titulaturii de cel mai bun Water Park din Europa in anul 2017, Divertiland pune la dispozitia vizitatorilor 22 de tobogane, piscina cu 6 tipuri de valuri ce simuleaza perfect valurile marii, Lazy River, piscina olimpica, piscine pentru copii si multe alte atractii.