Ashburn United States 0 donatori si 83 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Parteneri institutionali 

Teatrul Act


Teatrul ACT este primul teatru independent cu sala proprie din Romania postcomunista deschis in 1998 intr-un un spatiu underground in Calea Victoriei nr.126. Este un teatru de proiecte, deopotriva producator de spectacole si gazda a unor spectacole produse de alte companii. Institutie culturala nesubventionata de stat, Teatrul ACT se bazeaza pe contributii ale societatii civile si sponsorilor. Fundatia Teatrul Act provine din fundatia Art-Inter Odeon, prima institutie artistica non-guvernamentala din Romania al carui scop a fost amenajarea unui spatiu propriu, multifunctional, destinat spectacolelor de teatru, dans, muzica, film si expozitii. www.teatrulact.ro

 

Fundația Motivation România


Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Serviciile pe care le oferă acoperă o gama largă de nevoi, de la evaluare și echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă alături de un instructor în scaun rulant. Până în prezent, Motivation a redat libertatea de miscare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 10.000 de persoane cu dizabilități din România. www.motivation.ro

 

Fundaţia Vodafone România


Fundaţia Vodafone România este o organizaţie neguvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998.
În cei 18 ani de activitate, Fundaţia a finanţat peste 963 de proiecte în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale, având ca beneficiari copii, tineri, bătrâni, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia a investit 23 milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere.
Misiunea Fundației este de a ajuta oamenii din Romania sa aibă vieți mai bune, susținând comunitățile locale prin acțiuni caritabile. Fundația este o organizație care oferă ajutor celor bolnavi, celor cu nevoi speciale și celor dezavantajați, în special copiilor, tinerilor și bătrânilor.

World Vision România desfășoară în perioada 20 iunie 2016-31 mai 2017 programul "Educație pentru Schimbare" finanțat de Fundaţia Vodafone România prin Programul Strategic de Investiție în Mediul Rural. În cadrul programului "Educație pentru Schimbare" vor fi dezvoltate 5 centre de tip școală după școală în județele Ialomița, Dolj și Vâlcea destinate activităților de integrare socială și reducere a abandonului școlar și de care vor beneficia cel puțin 120 de copii pe o perioadă de 9 luni.

www.fundatia-vodafone.ro

 

Bucharest 10K & FAMILY RUN


Noi credem într-o lume în care sportul va sprijini fiecare individ pentru a trece dincolo de limitele sale fizice și emoționale, dincolo de orice constrângere materială sau financiară, pentru a contribui la îndeplinirea idealurilor proprii și ale comunității din care face parte.

 

Bucharest RUNNING CLUB


Bucharest Running Club faciliteaza accesul indivizilor, comunităților si companiilor în realizarea obiectivelor personale printr-un stil de viață activ și sănătos, oferind acestora posibilitătea de a avea un impact pozitiv în societate.

Pentru a realiza acest lucru pe noi ne unește pasiunea și spiritul de echipă, respectul pentru ceilalți și pentru natură, într-un puternic și absolut spirit de fair-play.