Ashburn United States 0 donatori si 34 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Termeni si conditii


Acest site apartine organizatiei World Vision Romania (WVR). Toate textele, fotografiile si documentele disponibile pe acest site sunt supuse termenilor si conditiilor de mai jos, precum si oricarei schimbari a acestui document pe care WVR o poate efectua.

Prin accesarea sau folosirea acestui site in orice mod, inclusiv simpla vizitarea acestui site, consimtiti sa respectati conditiile de utilizare stabilite de WVR.

WVR isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de utilizare si celelalte reguli care apar pe site prin propria vointa. Continuarea utilizarii site-ului sau a oricarui material oferit prin intermediul acestuia, dupa ce astfel de notificari au fost publicate, constituie acceptul dumneavoastra privind aceste modificari.

Utilizarea site-ului va fi supusa celei mai noi versiuni a termenilor si conditiilor de utilizare, publicate pe site-ul nostru, la momentul la care utilizarea are loc. Este obligatia dumneavoastra de a verifica periodic conditiile de utilizare a site-ului. Daca incalcati vreunul din termenii sau conditiile de utilizare a acestui site, autorizatia dumneavoastra de a-l folosi inceteaza automat, iar orice material descarcat sau tiparit de pe acest site cu violarea conditiilor de utilizare trebuie sa fie imediat distruse, altfel se vor lua masurile legale necesare.


OBLIGATIILE VIZITATORILOR

Utilizand acest site, sunteti de acord sa:
• oferiti informatii cu acuratete, actuale si complete despre dumneavoasta;
• sa nu deranjati alti utilizatori ai site-ului sau ai unor site-uri afiliate sau de legatura;
• sa nu incarcati, publicati sau sa transmiteti in oricare alt mod prin intermediul site-ului virusi sau alte fisiere disruptive sau distructive;
• sa nu intrerupeti sau sa interferati cu securitatea site-ului, sau sa cauzati pagube in orice alt mod acesteia, sau materialelor, resurselor sistemului, parolelor, sau retelelor conectate sau accesibile prin intermediul site-ului sau alte site-uri afiliate sau legate.


RASPUNDEREA


Sunteti in intregime responsabili pentru toate actiunile pe care le intreprindeti pe acest site. Acest site este oferit pentru utilizarea dumneavoasta personala. Nu aveti dreptul sa distribuiti, sa faceti schimb, sa modificati, sa vindeti sau sa transmiteti nimic din ceea ce copiati de pe acest site, incluzand, dar nu limitat, la orice imagine, text, audio sau video, pentru realizarea oricarei afaceri sau scop comercial ori public. Atat timp cat sunteti de acord cu acesti temeni de utilizare, WVR va ofera un drept neexclusiv, netransmisibil si limitat de accesare si de utilizare a acestuit site. Sunteti de acord de asemenea sa nu intrerupeti sau sa incercati sa intrerupeti functionarea acestui site in orice fel.


COLECTAREA DATELOR PERSONALE

Atunci cand este necesar, va vom solicita informatii care va identifica personal sau care ne ofera posibilitatea de a va contacta. Aceste informatii sunt utilizate pentru alcatuirea unor statistici generale si observarea celor mai vizitate pagini. In cazul in care ati facut o donatie catre organizatia noastra, vom stoca datele furnizate de dumneavoastra si le vom folosi pentru a va notifica despre activitatea WVR.

Prelucrarea datelor cu caracter personal sunt supuse prevederilor Legii 677/2001. Organizatia World Vision este operator inregistrat in Registrul ANSPDCP sub nr. 9305.


UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

World Vision nu va vinde, inchiria sau schimba bazele de date pe care le detine.

Folosim datele dumneavoasta personale in urmatoarele scopuri:
• pentru a ne asigura ca site-ul nostru este util;
• pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul conform cererilor dumneavoasta;
• pentru a va putea trimite informatiile pe care le-ati solicitat si a va tine la curent cu activitatile desfasurate de WVR.

Daca ati ales sa sprijinti un copil in cadrul proiectului de burse “Vreau in clasa a noua!”, va vom folosi datele pentru a va trimite corespondenta din partea copilului, pe langa informatiile despre activitatea WVR.

WVR va divulga datele dumneavoastra personale numai in conditiile impuse de lege sau cand cu buna credinta considera ca aceasta este necesar.


DATELE DONATORILOR

Informatiile despre donatori vor fi folosite numai de World Vision, cu scopul de a ii informa pe acestia despre activitatea organizatiei si pentru trimiterea corespondentei de la copii. Prin completarea oricarui formular de pe acest site, dumneavoastra consimtiti sa va introducem in baza noastra de date.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE

WVR se angajeaza sa protejeze securitatea datelor dumneavoasta personale. Folosim o varietate de metode si tehnologii pentru protejarea datelor personale de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizata.


DONATII ONLINE – PLATA PRIN CARD

Procesarea donatiilor online se face de catre LibraPay e-payment, de pe o pagina securizata. Daca aveti intrebari legate de plata online, va rugam sa va adresati LibraPay e-payment, la adresa de email suport-librapay@librabank.ro sau la numarul de telefon 021 20 88 088. World Vision Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele probleme cauzate de donatiile prin card.PROTECTIA DATELOR MINORILOR

Site-ul WVR are ca principal scop gasirea de donatori care sa ofere burse copiilor care au nevoie de sprijin financiar pentru a merge la liceu. Pentru a realiza acest lucru, World Vision publica fotografiile copiilor care au nevoie de bursa si un minim de informatii despre ei. World Vision nu va publica niciodata informatii care sa duca la localizarea copilului de catre persoane din afara organizatiei.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, aveti urmatoarele drepturi:
•    dreptul la informare (art.12)
•    dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
•    dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
•    dreptul de opozitie (art.15);
•    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
•    dreptul de a va adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de World Vision Romania in conformitate cu scopurile mentionate mai sus.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: World Vision Romania, Str. Rotasului, Nr. 7, Sector 1, Bucuresti, 012167.

 

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TOTI ACESTI TERMENI, NU UTILIZATI ACEST SITE