Ashburn United States 0 donatori si 65 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Maraton pentru educatie


Pentru multi viata e o cursa. Dar pentru copiii din proiectele World Vision, viata e un adevarat maraton pentru educatie. Viitorul lor depinde de sansa de a merge la liceu. Uneori educatie pentru ei inseamna sa mearga trei ore dus-intors in fiecare zi pana la scoala. Alteori inseamna o lista interminabila de lipsuri.

Tu ii poti ajuta sa aiba o viata mai buna! Alearga alaturi de noi la maratoanele din Bucuresti si Cluj si poarta tricoul World Vision, ca sprijin pentru copiii din proiectele noastre. Sustinerea ta ne ajuta sa ducem vestea mai departe despre proiectul “Vreau in clasa a 9-a”. Avem nevoie de cat mai multi participanti, care sa alerge la maraton.Tu intri in cursa, ei intra in cursa pentru un viitor mai bun. Ce zici, facem echipa?

Ce trebuie sa faci?

Urmareste-ne pe Facebook si pe site, sa vezi la ce curse ne inscriem si alege World Vision la sectiunea „Cauza sustinuta”.  Apoi, poti sa ne scrii pe adresa
donatori@wvi.org, cu titlul „Vreau sa alerg la maraton!”, sa facem cunostiinta. In ziua maratonului, imediat dupa inscriere, te asteptam la standul nostru pentru a-ti oferi tricoul pe care il vei purta pe durata cursei.

Haide sa dam startul unui viitor mai bun! Te asteptam in echipa noastra!

Iti suntem recunoscatori daca dai vestea mai departe pe pagina ta de Facebook si le spui prietenilor tai despre noi!