Creșterea caprelor

Despre Creșterea caprelorseparator4

World Vision susţine familiile vulnerabile pentru a-și crește producția agricolă și pentru a le asigura copiilor hrana de care au nevoie. Prin intermediul proiectului „Creșterea caprelor – o șansă pentru familiile vulnerabile din mediul rural”, Fundaţia World Vision România a oferit donații de animale familiilor fără venit sau cu venituri mici pentru a asigura o hrană sănătoasă copiilor lor.

Scop

  • Proiectul Creşterea caprelor are ca scop creşterea calităţii vieții şi asigurarea resurselor de hrană sănătoasă pentru sute de familii vulenrabile din 14 comunităţi rurale din 3 judeţe distincte.

Beneficiari

  • 327 de familii, persoane tinere, cu vârsta sub 50 de ani, care trăiesc doar din ajutorul social și/sau alocațiile copiilor şi cu potenţialul de a îngriji şi de a folosi donaţia pentru scopul oferit: asigurarea hranei pentru copii.

Activități

  • Donarea a câte 5 capre pentru 111 familii din 5 comunități din Ialomița, 98 de familii din 6 comune din Cluj şi 118 familii din 3 comune din Vaslui;
  • Beneficiarii donaţiilor de capre donează pentru alte familii vulnerabile din comunitatea lor câte unul sau doi ieduţi;
  • Sprijin permanent: instruire tehnică, îngrijire medicală de urgenţă pentru animale, lecţii practice la stână şi noţiuni despre îngrijirea corespunzătoare a animalelor.

Poveştile beneficiarilor separator4

Rezultatele proiectului separator4

null

Hrana pentru copii

327 de familii au primit și se bucură de o creștere a cantității și calității hranei disponibile la nivelul gospodăriei, precum și a veniturilor la nivel de gospodărie care le permite în final să le ofere o viață mai bună copiilor.

null

Dar din dar

424 de ieduţi donaţi de către beneficiarii principali ai proiectului către alte 254 de familii vulnerabile din meriul rural.

null

Fermieri împuterniciţi

Prin intermediul cursurilor de pregătire și a întâlnirilor periodice cu medicii veterinari şi specialiştii în domeniu, beneficiarii au putut explora potențialul agricol și oportunitatea dezvoltării de mici afaceri.

Modalități de Implicareseparator4

Povestește despre noi!

Fă cunoscut acest proiect și prietenilor tăi!
Folosește butoanele de mai jos pentru a distribui mesajul nostru!

Spune-le prietenilor tăi!


Trimite

Parteneri separator4

Ialomita
Primăriile comunităților Moldoveni, Roșiori, Armășești, Rădulești, Movilița, DSVSA Ialomița.

Cluj
Primăriile comunelor Aghireș, Cășeiu, Cojocna, Fizeșu Gherlii, Iclod, Mociu, Camera Agricolă Cluj, Direcția Agricolă Cluj, DSVSA Cluj.

Vaslui
Primăriile comunităților Zapodeni, Delești și Bălteni, Camera Agricolă Vaslui, Direcția Agricolă Vaslui, DSVSA Vaslui.

Le mulțumim pentru susținere separator4

logo_01logo_02logo_03logo_04logo_05logo_06logo_07

Donează