Parteneri corporate

Fii partenerul nostru corporate!

Sute de copii din cele mai defavorizate şi vulnerabile comunităţi rurale aşteaptă ajutorul nostru. Alături de tine, le putem da şansa unui viitor mai bun.

Cum te poţi implica?

În primul rând, ne-ar plăcea să ne cunoaştem mai bine! Aşa cum nevoile copiilor pentru care lucrăm pot fi atât de diferite, ştim că şi tu poţi avea o viziune particulară asupra felului în care te poţi implica. Noi îţi propunem câteva variante:

douazecilasuta

Donează 20% din impozitul pe profit 

Aceasta formă de contribuţie nu implică nici un fel de cost pentru compania ta. Este suficient să încheiem un contract de sponsorizare cu virarea banilor până la 31 decembrie. Vezi aici contractul de sponsorizare.

doilasuta

Donează 3,5% din impozitul pe venit

Prin completarea formularului 200 sau a formularului 230 şi depunerea acestuia la ANAF, până la data limită stabilită anual de ANAF, orice angajat poate dona 3,5% din impozitul pe venit, fără a implica nici un fel de cost. Mai multe detalii aici.

doneazacauzasociala

Donează pentru o cauză socială  

Prin lansarea unei astfel de campanii, vom ajuta copiii şi vom rezolva o nevoie punctuală dar te vom ajuta şi pe tine să creşti reputaţia companiei tale şi motivaţia angajaţilor, să menţii fidelizarea clienţilor existenţi şi să atragi noi clienţi.

doneazaproduse

Donează produse sau servicii

Vino în sprijinul comunităţilor cu care lucrăm, pentru a le aduce puţină bunăstare! Implică angajaţii firmei tale să livreze fericire direct în comunităţile defavorizate pentru care lucrăm. Vei fi uimit de impactul pe care îl va avea atât asupra echipei tale, cât şi asupra copiilor.

doneazacuangajatii

Donează împreună cu angajatul tău

Îţi poţi implica angajaţii să doneze împreună cu tine, fie un procent din salariul lor, fie o suma variabilă, pe care tu o poţi completa sau dubla. Nu numai că fapta voastră bună va aduce zeci de zâmbete, dar construieşte spiritul de echipă, unind firma şi angajaţii în susţinerea unei cauze nobile.

implicaangajatii

Implică angajaţii în proiecte de voluntariat

Un altfel de teambuilding: o mână de ajutor la construcţia unei case, la renovarea unei grădiniţe sau a unei şcoli, sau orice alt sprijin necesar unei comunităţi.

doneazafonduri

Donează fonduri colectate intern

Compania poate organiza evenimente interne pentru a strânge fonduri în sprijinul cauzelor noastre.

Suntem membri ai:

Partenerii noştri sunt:

Donează