Ashburn United States 0 donatori si 24 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Fondul de urgenta

Cand catastrofele lovesc, chiar si cele mai bine pregatite zone intampina dificultati in restabilirea normalitatii. Imaginati-va cat de greu le este oamenilor nevoiasi din mediul rural sa depaseasca momentele grele in situatiile de urgenta neprevazute.

Echipele World Vision sunt pregatite din timp sa actioneze rapid in cazul unor dezastre naturale insa sa lipsa fondurilor in momentele critice poate incetini ajutorul.

De aceea, pentru a putea interveni la timp in caz de calmitate World Vision a deschis un fond de urgenta in care vom aduna din timp fondurile necesare interventiei noastre in situatii neasteptare.Interventii trecute

In urma inundatiilor care au afectat judetul Dolj in lunile august si septembrie 2005, au fost afectate toate comunitatile din proiectul "Dezvoltare Comunitara", cel mai grav afectate fiind insa localitatile Cleanov si Brabova.

Echipa World Vision din Craiova a fost in permanenta alaturi de persoanele afectate de inundatii, intervenind cu sprijin de urgenta la numai cateva ore dupa producerea inundatiilor.

VEZI MAI MULT
 
Cea de-a treia campanie de strangere de fonduri din acest an, realizata in parteneriat cu Realitatea TV, s-a declansat in urma inundatiilor care cuprindeau rapid intreaga tara. Cele mai afectate judete au fost, de data aceasta: Vrancea, Bacau si Galati.

Mare parte dintre donatorii campaniilor precedente au raspuns pozitiv si de aceasta data.

VEZI MAI MULT
 
In 2005, primele inundatii din Romania s-au produs in preajma sarbatorii de Pasti, in Banat. O tara intreaga privea inmarmurita si neputincioasa cum apele ocupau fara opreliste o regiune considerata dintre cele mai prospere, lasand oameni fara case si fara nadejde.

La numai cateva zile, in urma dezastrului, Realitatea TV a organizat, in parteneriat cu World Vision Romania, un teledon...

VEZI MAI MULT
 
La momentul crizei provocate de Tsunami in data de 26 decembrie 2004, organizatia World Vision International avea deja o experienta de 40 de ani in Indonezia prin programe de dezvoltare comunitara ce sprijineau un numar de 1,5 milioane de oameni, in special copii.

Echipa de interventie de urgenta World Vision a ajuns in Aceh la sfarsitul lunii decembrie 2004, la doua zile dupa Tsunami...

VEZI MAI MULT
 
Cu ajutorul vostru, in perioada 8 - 28 februarie, World Vision Romania a donat pachete de urgenta pentru 4300 de persoane dintre care 2333 de copii, in 75 de comunitati din 7 judete.

Am intervenit in satele din 7 zone unde derulam proiecte pe termen lung: Brasov, Cluj, Constanta, Ialomita, Dolj, Valcea, Vaslui. Datorita situatiei grele din iarna 2012 am extins interventia ...

VEZI MAI MULT